менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Мережа, Модеми & VoIP

Register

Модем (COM4) використовується невідомого програмного забезпечення / пристрій)

Reply

Різьба Інструменти
Old 4 липня 2009, 10:18
Член групи

Default Модем (COM4) використовується невідомого програмного забезпечення / пристрій)

Я Unplugged модем від телефонної лінії, щоб переконатися, що телефон не використовується, і воно ще стверджує, що її використання в чем-то ще на комп'ютері.

Ми використовуємо модему для підключення безпосередньо на банківські рахунки для бізнесу.

Коли ми використовуємо програмне забезпечення для підключення до банку, він говорить, що нахиляє оскільки пристрій COM4 використовується, коли я намагаюся використовувати Hyper Terminal Він також говорить, що вона вже використовується іншим комп'ютером.

Є частина програмного забезпечення, або що-небудь я можу зробити у командному рядку, щоб спробувати з'ясувати, який використовується модем, тому що я поняття не маю, що це таке взагалі. Я просто хочу все, що використовувати його припинити її використання Haha.

Вся допомога, високо цінується.

Спасибо.

Давид.
Old 12 липня 2009, 12:09
Член групи

Default Модем (COM4) використовується невідомого програмного забезпечення / пристрій)

ми могли трохи докладніше, будь ласка?
Old 12 липня 2009, 12:09
Адміністратор групи

Цитата:
Спочатку Написав simon1990 View Post
ми могли трохи докладніше, будь ласка?
, Ймовірно, допомогти, якщо ви були більш конкретними ...

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Аудіо / модем на автобусі High Definition Audio? Мулли D Генеральний обладнання чат 10 5 липня 2008 14:19
Невідоме пристрій PCI user1987 Мультимедіа & кодеки 17 29 березня 2008 09:37
Підключення провідний модем до бездротової точці Acces / модем? Допомога пожалуйста DKOli Мережа, Модеми & VoIP 1 26 грудня 2007 08:51
USB флеш-диск невідомого пристрою bongahead Знімні накопичувачі І ЗМІ 6 30 березня 2007 22:26
Модем проблема - DSL модемів і бездротових говорить світла не виявилося miozaosder Генеральний обладнання чат 2 18 березня 2007 08:11
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.