![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я Unplugged модем від телефонної лінії, щоб переконатися, що телефон не використовується, і воно ще стверджує, що її використання в чем-то ще на комп'ютері. Ми використовуємо модему для підключення безпосередньо на банківські рахунки для бізнесу. Коли ми використовуємо програмне забезпечення для підключення до банку, він говорить, що нахиляє оскільки пристрій COM4 використовується, коли я намагаюся використовувати Hyper Terminal Він також говорить, що вона вже використовується іншим комп'ютером. Є частина програмного забезпечення, або що-небудь я можу зробити у командному рядку, щоб спробувати з'ясувати, який використовується модем, тому що я поняття не маю, що це таке взагалі. Я просто хочу все, що використовувати його припинити її використання Haha. Вся допомога, високо цінується. Спасибо. Давид. |
|
| |||
| |||
| ми могли трохи докладніше, будь ласка? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| , Ймовірно, допомогти, якщо ви були більш конкретними ...
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Аудіо / модем на автобусі High Definition Audio? | Мулли D | Генеральний обладнання чат | 10 | 5 липня 2008 14:19 |
| Невідоме пристрій PCI | user1987 | Мультимедіа & кодеки | 17 | 29 березня 2008 09:37 |
| Підключення провідний модем до бездротової точці Acces / модем? Допомога пожалуйста | DKOli | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 26 грудня 2007 08:51 |
| USB флеш-диск невідомого пристрою | bongahead | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 6 | 30 березня 2007 22:26 |
| Модем проблема - DSL модемів і бездротових говорить світла не виявилося | miozaosder | Генеральний обладнання чат | 2 | 18 березня 2007 08:11 |
| Різьба Інструменти | |
| |