![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички, Тук е проблемът Имам: компютъра наскоро беше преместена към разширяването, докато проучването е украсена. Всичко това е на 15 крачки от NETGEAR DG834PN. Въпреки това, безжичен сигнал капки около 5 метра далеч от компютъра, но пак е добре в другия край на къщата горе. Всякакви предложения за това какво мога да направя? Преместването на компютъра не е много опция, нито е запазване на WiFi карта в диапазон, то трябва да бъде на трапезария масата! Предполагам че рутер нужди модернизация, а вероятно и на картата, както и? Много благодаря. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Най-добрият кръг съм виждал е с Belkin N или N1 рутери и балансираните карти със сигурност се, нищо не се допре до тях ИМО.
| |||
| |||
| Hmmm ... belkin Предпочитам да пази сигурността на, по очевидни причини. Имам NAS с важни за резервни копия, така че аз наистина не искате достъп отвън за това. |
|
| |||
| |||
| Ами те работят добре за сигурността на. Все пак най-доброто, което са използвани. Бях просто изтъква безжичен обхват стане много по-добре за сигурността на разстояние. Едно нещо е да се запомни, ако не можеш само да го свържете как е някой отвън ще. |
|
| |||
| |||
| Да, виждам това, което казваш. Мисля, че общо взето, там няма да бъде много шансове за достъп от изложени страна. Вероятно отида с NETGEAR отново - Не сте виждали пакет предлага. |
|
| |||
| |||
| Другите нещо е гаранцията е действително лесен за оздравявам ако знаете как. |
|
| |||
| |||
| Това е вярно за всичко. Ако не направите това достатъчно твърда, за хакери няма да се притеснява и ще се движат по-лесно да се насочите. Най-очевидна мярка е промяна на рутер парола, след като мрежата е осигурено. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Атлантик BB + модем DLink Router | Anyhoo | В мрежа, модеми & VoIP | 0 | 2-ро Юни 2009 12:52 |
| Проблеми с моя рутер и DSL модем | Wormicyd | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 5-и парламентарен май 2008 г. 05:37 |
| Модем & Router HELP PLS | Гръмовержец | В мрежа, модеми & VoIP | 12 | 30 януари 2008 год. 05:02 |
| Маршрутизатор и модем нужда от помощ | trayde | В мрежа, модеми & VoIP | 9 | 7 октомври 2007 17:24 |
| Модем / рутер - Zyxel 54Mbps Безжичен ADSL2 + модем / Router + USB адаптер | задявки | Общи Хардуер Чат | 1 | 5-и парламентарен Окт 2006 05:38 |
| Нишка Инструменти | |
| |