![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Zdravím všechny, Tady je problém, já mám: počítače byla nedávno přesunuta do prodloužení, zatímco studie je vyzdoben. Je to všechno o 15 kroků od NETGEAR DG834PN. Nicméně, bezdrátový signál klesne asi 5 metrů daleko od počítače, ale přesto je v pořádku na druhý konec domu nahoře. Nějaké návrhy na to, co můžu dělat? Pohybující se na PC není možnost, ani vedení WiFi karta v rozsahu, jak to má být na jídelní stůl! Myslím routeru potřebuje modernizaci, a případně i karty? Děkuji. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nejlepší rozmezí Viděl jsem je s Belkin N nebo N1 směrovače a odpovídající karty s bezpečnostním vypnout, nic se jich dotkne, IMO.
| |||
| |||
| hmmm ... Belkin Raději bych o udržení bezpečnosti, z pochopitelných důvodů. Bolí mě v NAS s důležitými pro zálohování, tak jsem opravdu nechcete přístup z venku na to. |
|
| |||
| |||
| Dobře fungují v pohodě se bezpečnosti. Stále nejlepší mám použít. Byl jsem pouhým poukazem na to, bezdrátové rozsahu dostane mnohem lépe s bezpečnostní vypnutí. Jedna věc je mít na paměti, pokud můžete jen připojit se k němu, jak je někdo mimo chystá. |
|
| |||
| |||
| Ano, vidím to, co jste říkal. Myslím, že celkově je nebude moc šanci k přístupu z boku. Asi pojedu s Netgear znovu - I've seen svazku nabízí. |
|
| |||
| |||
| Ostatní, co se bezpečnosti je skutečně snadné obejít, pokud víte, jak na to. |
|
| |||
| |||
| To je pravda, ze všeho. Pokud je dostatečně pevný, že hackeři nebudou obtěžovat a budou pohybovat na snadnější terč. Nejviditelnější změnou je opatření routeru heslo jakmile je síť zabezpečena. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Atlantiku BB + modem DLink Router | Anyhoo | Sítě, Modemy & VoIP | 0 | 2. června 2009 12:52 |
| Problémy s mým routerem a DSL modemu | Wormicyd | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 5. května 2008 05:37 |
| Modem Router & HELP pls | Hromovládce | Sítě, Modemy & VoIP | 12 | 30. ledna 2008 05:02 |
| Router a modem potřebují pomoc | trayde | Sítě, Modemy & VoIP | 9 | 7. října 2007 17:24 |
| Modem / router - ZyXEL 54Mbps Wireless ADSL2 + Modem / Router + USB Adapter | škádlení | Obecné Hardware Chat | 1 | 5. října 2006 05:38 |
| Thread Nástroje | |
| |