![]() |
|
| |||
| |||
| Όλα Hi, Εδώ είναι το πρόβλημα που έχω: Ο υπολογιστής μεταφέρθηκε πρόσφατα από την παράταση, ενώ η μελέτη είναι διακοσμημένα. Είναι όλα από 15 βήματα από το NETGEAR DG834PN. Ωστόσο, το ασύρματο σήμα σταγόνες περίπου 5 εκατ. μακριά από τον υπολογιστή, αλλά είναι μια χαρά στην άλλη άκρη του πάνω σπιτιού. Τυχόν προτάσεις για το τι μπορώ να κάνω; Προχωρώντας το PC δεν είναι πραγματικά μια επιλογή και δεν κρατά την κάρτα WiFi στη περιοχή καθώς θα πρέπει να είναι στο τραπέζι! Υποθέτω ότι ο δρομολογητής χρειάζεται αναβάθμιση, και, ενδεχομένως, την κάρτα, καθώς; Ευχαριστώ πολύ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Η καλύτερη σειρά που έχω δει είναι με Belkin N ή Ν1 δρομολογητές και καρτών που ταιριάζουν με την ασφάλεια στα ανοικτά, τίποτα δεν αγγίζει τους ΙΜΟ.
| |||
| |||
| hmmm ... Belkin Είχα κρατήσει μάλλον για την ασφάλεια, για προφανείς λόγους. Έχω μια NAS με σημαντικές για την δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, γι 'αυτό πραγματικά δεν επιθυμούν να έχουν πρόσβαση από το εξωτερικό σε αυτό. |
|
| |||
| |||
| Καλά δουλεύουν μια χαρά με την ασφάλεια για. Ακόμα τα καλύτερα που έχω χρησιμοποιήσει. Ήμουν απλώς επισημαίνοντας ασύρματη εμβέλεια γίνεται πολύ καλύτερα με ασφάλεια μακριά. Ένα πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι εάν μπορείτε να μόλις συνδεθεί με αυτόν τον τρόπο είναι κάποιος έξω από πρόκειται να. |
|
| |||
| |||
| Ναι, βλέπω αυτό που λέτε. Νομίζω ότι συνολικά δεν υπάρχει πρόκειται να είναι πολλές πιθανότητες πρόσβασης από την έξω πλευρά. Μάλλον πάμε με Netgear και πάλι - έχω δει προσφορές bundle. |
|
| |||
| |||
| Το άλλο πράγμα είναι η ασφάλεια είναι πραγματικά εύκολο να παρακαμφθεί εάν ξέρετε πώς. |
|
| |||
| |||
| Αυτό ισχύει για τα πάντα. Αν το κάνετε αρκετά σκληρά, οι hackers δεν θα ενοχλούν και θα προχωρήσουμε σε έναν ευκολότερο στόχο. Το πιο προφανές μέτρο αλλάζει ο δρομολογητής κωδικό πρόσβασης όταν το δίκτυο είναι ασφαλές. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ατλαντικού ΒΒ + modem DLink Router | Anyhoo | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 0 | 2η Ιουν 2009 12:52 |
| Προβλήματα με τα δικά μου και DSL Modem Router | Wormicyd | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 1 | 5η Μαΐου 2008 05:37 |
| Modem / Router HELP pls | Βροντών | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 12 | 30 Ιαν 2008 05:02 |
| Router μόντεμ και χρειάζονται βοήθεια | trayde | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 9 | 7 Οκτ 2007 17:24 |
| Modem / Router - ZyXEL 54Mbps Wireless ADSL2 + Modem / Router & USB Adapter | banter | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 5 Οκτ 2006 05:38 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |