manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

Modem / Router s najboljim raspon

Reply

Thread Tools
Old 27 svi 2008, 13:00
Member Group

Default Modem / Router s najboljim raspon

Hi All,

Ovdje je problem Imam: računalo je nedavno iselili u produžetku, a studija je ukrašen. To je sve od 15 koraka od NETGEAR DG834PN.

Međutim, bežični signal kapi oko 5m udaljeni od računala, ali je u redu na drugom kraju kuće stepenicama.

Bilo koji sugestija kako da se što mogu učiniti? Premještanje PC nije stvarno opciju, niti je vođenje WiFi karticu u rasponu kako je biti na blagovaona stol!

Valjda se ruter treba nadogradnju, a možda je kartica isto kao i?

Mnogobrojan hvala.
Old 27 svi 2008, 13:28
Administrator Group

Najbolji raspon vidio sam je sa Belkin N N1 ili usmjerivača i podudaranja kartice sa sigurnosnim off, ništa ih dodiruje IMO.

Ako vaš udoban taj način onemogućiti sigurnosti na svoju opremu, poboljšava raspon prilično mnogo u većini slučajeva.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 27 svi 2008, 13:39
Member Group

hmmm ... belkin

Radije bih zadržati na sigurnost, za očiglednih razloga. Ive 'je dobio NAS sa sigurnosne kopije važnih dana, tako da stvarno ne želite pristupiti izvan toga.
Old 27 svi 2008, 14:48
Administrator Group

Pa oni rade samo sa sigurnosti na sitno. Ipak najbolji sam koristi.

Bio sam samo ukazujuchi dometu bežične dobiva puno bolje sa sigurnosnim off.

Jedna stvar za upamtiti je ako možete jednostavno samo spojiti na to koliko je neko izvana to ide.
Old 1. lipnja 2008, 04:23
Member Group

Da, ja vidim ono što govoriš. Mislim da u svemu, tu se ne će biti mnogo prilika za pristup iz vanjska strana.
Vjerojatno ide s Netgear opet - sam vidio snop ponudama.
Old 1. lipnja 2008, 13:23
Administrator Group

Drugi je sigurnost zapravo lako prevariti ako znate kako.
Old 2. lipnja 2008, 11:56
Member Group

To je istina o svemu. Ako vam je teško napraviti dovoljno je Hackers neće smetati i da će prelazak na lakše ciljati.

Najočitiji mjerilo se mijenja u jednom usmjerivač lozinka mreže je osiguran.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Atlantik BB modem + DLink Router Anyhoo Networking, Modemi & VoIP 0 2. lipnja 2009 12:52
Problemi s mojim DSL Router i modem Wormicyd Networking, Modemi & VoIP 1 5. svibanj 2008 05:37
Modem Router & HELP pls Gromovnik Networking, Modemi & VoIP 12 30 siječanj 2008 05:02
Router i modem treba pomoć trayde Networking, Modemi & VoIP 9 7. listopad 2007 17:24
Modem / ruter - Zyxel 54Mbps Wireless ADSL2 + Modem / Router + USB adapter zadirkivati General Hardware Chat 1 5. listopad 2006 05:38
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.