![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi All, Itt az a probléma van: a számítógép nemrég költözött ki a kibővített, amíg a vizsgálat díszíti. Ez mind a 15 lépésnyire a NETGEAR DG834PN. Mindazonáltal, a vezeték nélküli jel csepp kb 5m-re a számítógép, de jól van a másik végén, a ház emeleti. Bármilyen javaslatot, hogy mit tehetek? Mozgásban a PC nem igazán egy opció, és nem áll fenn kell tartani a WiFi kártya körét, mivel az az ebédlőasztal! Azt hiszem a router fejlesztési igényeit, és esetleg a kártya is? Sok köszönet. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A legjobb körét láttam van Belkin N1 N routerek és átszámítható kártyák biztonsági ki, semmi sem érinti őket IMO.
| |||
| |||
| hmmm ... Belkin Inkább tartani a biztonságot, nyilvánvaló okokból. Van egy NAS mentést a fontos, hogy én tényleg nem akarok hozzáférés kívülről rá. |
|
| |||
| |||
| Nos, jól dolgoznak a biztonságot. De a legjobb, amit eddig használt. Én csupán jelzi a vezeték nélküli tartomány lesz sokkal jobb a biztonság kikapcsolása. Egy dolog, hogy emlékezzen, ha csak a kapcsolatot, hogy hogyan lesz valaki kívülről. |
|
| |||
| |||
| Igen, értem, amit mond. Azt hiszem, az általános, nem lesz sok esélye a hozzáférést az oldalon. Talán megyek Netgear ismét - Láttam bundle ajánlatokat. |
|
| |||
| |||
| A másik dolog a biztonság valóban könnyen elterjed, ha tudod, hogyan. |
|
| |||
| |||
| Ez igaz mindenre. Ha elég nehéz, a hackerek nem zavarta, és sor kerül egy könnyebb célpont. A legnyilvánvalóbb intézkedés megváltoztatja a router jelszavát, ha a hálózat biztosítja. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Atlanti-BB + modem DLink Router | Anyhoo | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 0 | 2. június 2009 12:52 |
| Problémák az én és a DSL Modem Router | Wormicyd | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 5. május 2008 05:37 |
| + Modem Router HELP pls | Mennydörgő Jupiter | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 12 | 30. január 2008 05:02 |
| Router és modem segítségre van szükségük | trayde | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 9 | 7. október 2007 17:24 |
| Modem / router - ZyXEL 54Mbps Wireless ADSL2 + Modem / Router + USB Adapter | ugratás | Általános fémáru Chat | 1 | 5. október 2006 05:38 |
| Téma eszközök | |
| |