![]() |
|
| |||
| |||
| Hi All, הנה יש לי בעיה: המחשב הועבר לאחרונה אל תוך הרחבה המחקר מעוטר. זה כל 15 פסיעות מן DG834PN NETGEAR. עם זאת, טיפות על האות האלחוטי 5m הרחק מהמחשב, אבל זה בסדר בסוף השני של הבית בקומה העליונה. כל הצעות לגבי מה אני יכול לעשות? העברת המחשב הוא לא באמת אפשרות, וגם לא שומר כרטיס WiFi בטווח כמו שזה צריך להיות על שולחן האוכל! אני מניח נתב זקוק לשדרוג, ואולי גם כרטיס? הרבה תודה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| טווח הטוב ביותר שראיתי הוא N או עם בלקין N1 נתבים וכרטיסים תואמים עם ביטחוני את, נוגע להם כלום IMO.
| |||
| |||
| המממ ... בלקין אני מעדיף לשמור על הביטחון, מסיבות ברורות. יש לי NAS עם גיבויים חשובים, אז אני ממש לא רוצה גישה מחוץ לזה. |
|
| |||
| |||
| ובכן הם עובדים בסדר גמור עם ביטחון. עדיין השתמשתי ביותר. אני רק מצביע אלחוטית טווח הרבה יותר טוב עם יקבל את הביטחון. דבר אחד הוא זוכר אם אתה יכול רק להתחבר אליו איך מישהו הולך בחוץ. |
|
| |||
| |||
| כן, אני רואה מה שאתה אומר. אני חושב בסך הכל, יש לא יהיה הרבה סיכוי גישה מחוץ לוואי. כנראה ללכת שוב עם Netgear - ראיתי מציעה חבילה. |
|
| |||
| |||
| הדבר השני הוא בעצם ביטחון קל לעקוף אם אתה יודע איך. |
|
| |||
| |||
| זה נכון בכל דבר. אם אתה עושה את זה מספיק קשה, האקרים לא טורחים לעבור ויהיה קל יותר לכוון. מדד הברורה ביותר היא שינוי סיסמה פעם נתב רשת מאובטח. |