![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi All, Čia yra problema turiu: kompiuteris buvo neseniai persikėlė į pratęsimą, o tyrimas puošia. It's all 15 žingsnių nuo NETGEAR DG834PN. Tačiau, bevielis lašų maždaug 5m atstumu nuo kompiuterio, dar yra baudos kitame gale namo aukšte. Bet, ką aš galiu padaryti pasiūlymus? Persikėlimas kompiuterį yra tikrai variantas, nei yra išlaikyti WiFi kortelę diapazone, kaip jis turi būti ant pietų stalo! Manau, maršrutizatorius, būtina atnaujinti ir galbūt kortele taip pat? Many thanks. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Geriausia diapazonas mačiau yra su Belkin N arba N1 maršrutizatoriai ir atitikimo kortelės saugumo išjungti, nieko paliečia jų IMO.
| |||
| |||
| Hmmm ... BELKIN I'd rather išlaikyti saugumą, dėl akivaizdžių priežasčių. Turiu nano svarbios atsargines kopijas dėl, kad aš tikrai nenoriu patekti iš išorės į tai. |
|
| |||
| |||
| Gerai jie dirba tik piniginę baudą saugumą. Dar geriau aš naudoju. Buvau tik nurodo, bevielis diapazone pasireiškia žymiai geriau saugumo išjungti. Vienas dalykas, prisiminti tai, jei galite, tik tiesiog prisijungti prie jo, kaip yra kažkas ne ketiname. |
|
| |||
| |||
| Yes, I see what you're saying. Manau, kad apskritai nėra bus daug galimybių susipažinti iš iš pusėje. Tikriausiai eiti su Netgear vėl - aš mačiau komplektų pasiūlymus. |
|
| |||
| |||
| Kitas dalykas yra saugumas yra tikrai lengva apeiti, jei žinote kaip tai padaryti. |
|
| |||
| |||
| Tas pats pasakytina ir apie viską. Jeigu jums yra sunku pakankamai, hakeriai bus nevargti ir pereis prie lengviau tikslo. Akivaizdžiausias priemonė keičia maršrutizatorių slaptažodį kartą tinklas yra apsaugota. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Atlanto BB DLink modemas + Router | Anyhoo | Networking, Modems & VoIP | 0 | 2 birželis 2009 12:52 |
| Problemos su savo maršrutizatorių ir DSL modemą | Wormicyd | Networking, Modems & VoIP | 1 | 5 gegužė 2008 05:37 |
| Modem & router HELP pls | Perkūnas | Networking, Modems & VoIP | 12 | 30 sausis 2008 05:02 |
| Kelvedžio ir modemo reikia pagalbos | trayde | Networking, Modems & VoIP | 9 | 7 spalis 2007 17:24 |
| Modemas / maršrutizatorius - ZyXEL 54Mbps Wireless ADSL2 + Modem / Router + USB Adapter | Kpinkować | General Hardware Chat | 1 | 5 spalis 2006 05:38 |
| Temos įrankiai | |
| |