![]() |
|
| |||
| |||
| Hi All, Te ir problēma I've got: dators nesen tika pārvietots, lai paplašināšanu, kamēr pētījums ir izrotāts. Tas viss par 15 tempus no NETGEAR DG834PN. Tomēr bezvadu signāla pilienus aptuveni 5m attālumā no datora, bet ir labi pie otrā galā mājas augšstāvā. Jebkurš par to, ko es varu darīt suggestions? Moving PC patiesībā nav iespēju, ne arī tur WiFi karti diapazonā, kā tas ir uz pusdienu galda! I guess router jāmodernizē, un, iespējams, karti, kā arī? Many thanks. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Labākais diapazons esmu redzējis ir ar BELKIN N vai N1 maršrutētāji un atbilstošas kartes drošības off, nekas pieskaras tās IMO.
| |||
| |||
| hmmm ... BELKIN Es labprātāk saglabātu drošību uz acīmredzamu iemeslu dēļ. I've got NAS ar svarīgu backups on, tāpēc es tiešām nevēlos piekļūt no ārpuses uz tā. |
|
| |||
| |||
| Arī viņi strādā tikai naudas sodu ar drošību. Joprojām ir labākais man ir izmantoti. Es biju tikai norādot uz bezvadu diapazons kļūst daudz labāka drošības off. Viena lieta, kas jāatceras, ja tu tikai vienkārši savienot ar to, kā ir cilvēks ārpus gatavojas. |
|
| |||
| |||
| Jā, es saprotu, ko jūs sakāt. Es domāju, ka kopumā, pastāv nebūs daudz iespēju piekļūt no out side. Droši vien doties kopā ar Netgear vēlreiz - esmu redzējis saišķis piedāvājumus. |
|
| |||
| |||
| Otra lieta ir drošība ir tiešām viegli apiet, ja jūs zināt, kā. |
|
| |||
| |||
| Tā tas ir viss. Ja jūs tas apgrūtina nepietiek, hakeri nebūs nepatikšanas un pāriet uz vieglāku mērķi. Pašsaprotama pasākums maina maršrutētāja parole, kad tīkls ir nodrošināts. |