![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi All, Oto problem I've got: komputer został niedawno wyprowadziła się do rozszerzenia podczas badania jest urządzone. To wszystko z dnia 15 kroków od NETGEAR DG834PN. Jednak bezprzewodowego sygnału spada o 5m od komputera, ale jest dobrze na drugi koniec domu, na piętrze. Wszelkie sugestie na temat tego, co mogę zrobić? Przenoszenie komputera nie jest opcją, nie jest prowadzenie karty WiFi w zakresie jak to ma być na stół jadalny! Chyba routera potrzeby modernizacji i ewentualnie karty dobrze? Many thanks. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Najlepszym zakres Widziałem się z Belkin N1 N lub routery i dopasowanie karty bezpieczeństwa startu, nie dotknie ich IMO.
| |||
| |||
| hmmm ... Belkin I'd rather zachować bezpieczeństwo na oczywistych powodów. Mam NAS z kopii zapasowych na ważne, tak naprawdę nie ma dostępu z zewnątrz do tego. |
|
| |||
| |||
| Dobrze działają dobrze z bezpieczeństwem na. Wciąż najlepszym Użyłem. Byłem jedynie wskazując zakres bezprzewodowych dostaje się dużo lepiej z bezpieczeństwem off. Jedną rzeczą do zapamiętania jest, czy można łączyć się tylko to, jak ktoś jest poza będzie. |
|
| |||
| |||
| Tak, widzę to, co piszesz. Myślę, że ogólnie rzecz biorąc, nie ma będzie znacznie szansę na dostęp z boku. Chyba go ponownie z Netgear - Widziałem pakiet ofert. |
|
| |||
| |||
| W innych jest to zabezpieczenie jest rzeczywiście łatwo ominąć, jeśli wiesz jak. |
|
| |||
| |||
| To wszystko prawda. Jeśli trudno, ale z hakerami nie niepokoić i przejść do łatwiejszego celu. Najbardziej oczywistą środka zmienia hasło routera, gdy sieć jest zabezpieczona. |
![]() |
|
| Zakładki |