![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Toate Max, Aici este problema Am: computerul a fost mutat recent la extinderea în timp ce studiul este decorat. Este scris tot de 15 de pasi de la un NETGEAR DG834PN. Cu toate acestea, semnalul radio picături despre 5m departe de computer, dar este bine de la celălalt capăt al casei sus. Sugestii cu privire la ce pot face? Mutarea PC nu este de fapt o opţiune, şi nici nu se ţine de Internet WI-FI carte în intervalul în care aceasta trebuie să fie pe masa de mese! Cred router are nevoie de modernizare, şi, posibil, de carte, de asemenea? Multe mulţumiri. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cea mai bună gamă care l-am văzut este cu Belkin N sau N1 rutere şi de potrivire cu carduri de securitate de pe, nimic nu-i atinge OMI.
| |||
| |||
| Hmmm ... belkin Aş ţine mai degrabă de securitate de pe, din motive evidente. Am o NAS cu importante de backup pe, aşa că de fapt nu vrea acces din exterior si la asta. |
|
| |||
| |||
| Ei au de lucru foarte bine cu privire la securitate. Totusi cele mai bune am folosit. Am fost pur şi simplu subliniind wireless gama devine mult mai bine cu securitate off. Un lucru de retinut este dacă vă puteţi conecta la doar o cum este cineva din afara sa. |
|
| |||
| |||
| Da, am văzut ceea ce spun. Cred că în general, nu există o sa fie mult şansa de a accesa din afara parte. Probabil merge cu Netgear din nou - Am vazut bocceaua oferte. |
|
| |||
| |||
| De lucru este uşor de securitate este, de fapt, pentru a obţine rotund dacă ştii cum. |
|
| |||
| |||
| Asta este valabil pentru toate. Dacă aţi făcut-o destul de greu, de hackeri nu va obosi şi va trece la o mai uşoară ţintă. Cel mai evident este măsură de a schimba parola router-o dată în reţea este securizat. |
![]() |
|
| Marcaje |