menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Siete, Modemy & VoIP

Register

Modem / Router S najlepším rozmedzí

Reply

Thread Tools
Old 27. mája 2008, 13:00
Člen Skupina

Zdravím všetkých,

Tu je problém, já mám: počítače bola nedávno premiestnená do predĺženia, pričom štúdie je vyzdobený. Je to všetko o 15 krokov od NETGEAR DG834PN.

Avšak, bezdrôtový signál klesne asi 5 metrov ďaleko od počítača, ale napriek tomu je v poriadku na druhý koniec domu nahoře.

Nejaké návrhy na to, čo môžem robiť? Sa pohybujú na PC nie je možnosť, ani vedenie WiFi karta v rozsahu, ako to má byť na jedálenský stôl!

Myslím routeru potrebuje modernizáciu, a prípadne aj karty?

Děkuji.
Old 27. mája 2008, 13:28
Administrátor Skupina

Najlepšie rozmedzí Viděl jsem je s Belkin N alebo N1 smerovače a zodpovedajúce karty s bezpečnostným vypnúť, nič sa ich dotkne, IMO.

Ak váš pohodlný tak vypnúť zabezpečenia na vašom zariadení, rozsah zlepšuje pomerne veľa vo väčšine prípadov.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 27. mája 2008, 13:39
Člen Skupina

hmmm ... Belkin

Radšej by som o udržanie bezpečnosti, z pochopiteľných dôvodov. Bolí ma v NAS s dôležitými pre zálohovanie, tak som naozaj nechcete prístup z vonku na to.
Old 27. mája 2008, 14:48
Administrátor Skupina

Dobre fungujú v pohode sa bezpečnosti. Stále najlepšie mám použiť.

Bol som jednoduchým odvolávaním sa na to, bezdrôtové rozsahu dostane oveľa lepšie s bezpečnostné vypnutie.

Jedna vec je mať na pamäti, ak môžete len pripojiť sa k nemu tak, ako je niekto mimo chystá.
Old 1. júna 2008, 04:23
Člen Skupina

Áno, vidím to, čo ste říkal. Myslím, že celkovo je nebude moc šancu na prístup z boku.
Asi pojedu s Netgear znova - I've seen zväzku ponúka.
Old 1. júna 2008, 13:23
Administrátor Skupina

Ostatné, čo sa bezpečnosti je skutočne ľahké obísť, ak viete, ako na to.
Old 2. júna 2008, 11:56
Člen Skupina

To je pravda, zo všetkého. Ak je dostatočne pevný, že hackeri nebudú obťažovať a budú pohybovať na ľahší terč.

Najviditeľnejšou zmenou je opatrenia routeru heslo akonáhle je sieť zabezpečená.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.