![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravím všetkých, Tu je problém, já mám: počítače bola nedávno premiestnená do predĺženia, pričom štúdie je vyzdobený. Je to všetko o 15 krokov od NETGEAR DG834PN. Avšak, bezdrôtový signál klesne asi 5 metrov ďaleko od počítača, ale napriek tomu je v poriadku na druhý koniec domu nahoře. Nejaké návrhy na to, čo môžem robiť? Sa pohybujú na PC nie je možnosť, ani vedenie WiFi karta v rozsahu, ako to má byť na jedálenský stôl! Myslím routeru potrebuje modernizáciu, a prípadne aj karty? Děkuji. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Najlepšie rozmedzí Viděl jsem je s Belkin N alebo N1 smerovače a zodpovedajúce karty s bezpečnostným vypnúť, nič sa ich dotkne, IMO.
| |||
| |||
| hmmm ... Belkin Radšej by som o udržanie bezpečnosti, z pochopiteľných dôvodov. Bolí ma v NAS s dôležitými pre zálohovanie, tak som naozaj nechcete prístup z vonku na to. |
|
| |||
| |||
| Dobre fungujú v pohode sa bezpečnosti. Stále najlepšie mám použiť. Bol som jednoduchým odvolávaním sa na to, bezdrôtové rozsahu dostane oveľa lepšie s bezpečnostné vypnutie. Jedna vec je mať na pamäti, ak môžete len pripojiť sa k nemu tak, ako je niekto mimo chystá. |
|
| |||
| |||
| Áno, vidím to, čo ste říkal. Myslím, že celkovo je nebude moc šancu na prístup z boku. Asi pojedu s Netgear znova - I've seen zväzku ponúka. |
|
| |||
| |||
| Ostatné, čo sa bezpečnosti je skutočne ľahké obísť, ak viete, ako na to. |
|
| |||
| |||
| To je pravda, zo všetkého. Ak je dostatočne pevný, že hackeri nebudú obťažovať a budú pohybovať na ľahší terč. Najviditeľnejšou zmenou je opatrenia routeru heslo akonáhle je sieť zabezpečená. |