мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Нетуоркинг, Модем & ВоИП

Register

Модем / Роутер са најбољим распон

Reply

Тхреад Тоолс
Old 27 сви 2008, 13:00
Мембер Гроуп

Default Модем / Роутер са најбољим распон

Хи Алл,

Овде је проблем Имам: рачунар је недавно иселио у продужетку, а студија је украшен. То је све од 15 корака од НЕТГЕАР ДГ834ПН.

Међутим, радио сигнал капи око 5м удаљени од рачунара, али је у реду на другом крају куће степеницама.

Било који сугестија како да се што могу да урадим? Премјештање ПЦ није стварно опцију, нити је вођење УиФи картицу у распону како је бити на благоваона сто!

Ваљда се рутери треба надоградњу, а можда је картица исто као и?

Многобројан захвалност.
Old 27 сви 2008, 13:28
Администратор Гроуп

Најбољи распон видео сам је са Белкин Н Н1 или усмерива и подударања картице са безбедносним офф, ништа их додирује ИМО.

Ако ваш удобан тај начин онемогућите безбедности на своју опрему, побољшава распон прилично много у већини случајева.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 27 сви 2008, 13:39
Мембер Гроуп

хммм ... Белкин

Радије бих да задржи на безбедност, за очигледних разлога. Иве 'је добио НАС са сигурносне копије важних дана, тако да стварно не желите да приступите изван тога.
Old 27 сви 2008, 14:48
Администратор Гроуп

Па они раде само са безбедности на ситно. Ипак најбољи сам користи.

Био сам само указујуцхи домету бежичне добија пуно боље са безбедносним офф.

Једна ствар за запамтити је ако можете једноставно само спојити на то колико је неко извана то иде.
Old 1. јуни 2008, 04:23
Мембер Гроуп

Да, ја видим оно што говориш. Мислим да у свему, ту се не ће бити много прилика за приступ из ван.
Вероватно иде са Нетгеар опет - сам видео сноп понудама.
Old 1. јуни 2008, 13:23
Администратор Гроуп

Други је безбедност заправо лако преварити ако знате како.
Old 2. јуни 2008, 11:56
Мембер Гроуп

То је истина о свему. Ако вам је тешко направити довољно је Хацкерс неће сметати и да ће прелазак на лакше циљам.

Најзначајнија параметар се мења у једном усмјеривач лозинка мреже је осигуран.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Атлантик ББ модем + ДЛинк Роутер Аныхоо Нетуоркинг, Модем & ВоИП 0 2. јуна 2009 12:52
Проблеми са мојим ДСЛ Роутер и модем Уормицыд Нетуоркинг, Модем & ВоИП 1 5 мај 2008 05:37
Модем Роутер & ХЕЛП плс Громовник Нетуоркинг, Модем & ВоИП 12 30 јануар 2008 05:02
Роутер и модем треба помоћ траыде Нетуоркинг, Модем & ВоИП 9 7 октобар 2007 17:24
Модем / рутери - Зыксел 54Мбпс Уирелесс АДСЛ2 + Модем / Роутер + УСБ адаптер задиркивати Генерал Хардуаре Цхат 1 5 октобар 2006 05:38
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц