![]() |
|
| |||
| |||
| Hi all, Burada var sorunu: süre çalışmaya decorated bilgisayarı son uzatma için taşınmış oldu. Hepsi 15 adım bir Netgear DG834PN's from. Ancak, bilgisayar 5d hakkında kablosuz sinyal düşüyor away, henüz iyi ev yukarıda, diğer sonundadır. Ben ne yapabilirim olarak Any suggestions? PC taşımak gerçekten bir seçenek, ne değildir gibi yemek masa üzerinde olmalıdır aralığı olarak WiFi kartı tutuyor! Ben yükseltme ihtiyacı var ve belki de kart yönlendiricinin tahmin? Çok teşekkürler. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben gördüm en iyi dizi Belkin N veya N1 yönlendiriciler ve eşleme kartları ile güvenlik dışı ile, hiçbir şey dokunamaz onlara IMO.
| |||
| |||
| Hmmm ... Belkin Ben değil, güvenlik devam ediyorum, bariz nedenlerden ötürü. Ben gerçekten bunu dışarıdan erişim istemiyorum ben önemli yedeklemeler ile bir NAS var. |
|
| |||
| |||
| Aslında sadece güvenlik ile sorunsuz çalışır. Yine de en iyi ben kullandım. Ben sadece kablosuz menzil işaret bir çok güvenlik kapatma ile daha iyi olur. Eğer sadece bu nasıl olacak dışından birisi olduğunu bağlayabilirsiniz hatırlıyorum bir şey. |
|
| |||
| |||
| Evet, ne diyorsun görmek. Ben yan dışarı erişim büyük şans olacak değil, var genel düşünüyorum. Muhtemelen Netgear ile tekrar - Ben paket sunar gördüm. |
|
| |||
| |||
| Eğer biliyorum aslında kandırmak kolay olan başka bir şey, güvenlik nasıl. |
|
| |||
| |||
| Her şeyin de geçerlidir. Eğer sabit yeterince yaparsanız, hacker ve rahatsız not üzerinde daha kolay bir hedef taşınır. En belirgin ölçmek yönlendiricinin şifresini girmeye ağ güvenli bir değişiyor. |
![]() |
|
| Bookmarks |