![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привет All, Проблема ось у чому в мене: комп'ютер був нещодавно переїхав в розширенні а прикрашена дослідження. Це все в 15 кроках від NETGEAR DG834PN. Проте краплі бездротового сигналу про 5m від комп'ютера, але це штраф в іншому кінці будинку нагорі. Будь-які пропозиції про те, що я можу зробити? Переміщення ПК насправді не варіант, і не тримає карту Wi-Fi в діапазоні, вона повинна бути на обідньому столі! Я думаю, маршрутизатор потреби модернізації, і, можливо, картками, а? Большое спасибо. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Діапазон кращих Я бачив це з Belkin N і N1, маршрутизаторів і відповідних карт з безпекою Off, нічого не торкнеться їх ІМВ.
| |||
| |||
| Ммм ... Belkin Я б вважав за краще залишити безпеки, з очевидних причин. Я отримав НАН України з резервних копій важливою, тому що я не хочу доступ ззовні до цього. |
|
| |||
| |||
| Ну вони чудово працюють з безпеки. Але найкраще, що я використав. Я просто вказуючи діапазон бездротових отримує набагато краще з безпекою Off. Єдине, що слід пам'ятати, якщо ви тільки можете підключитися до нього як хтось за межами збираюся. |
|
| |||
| |||
| Так, я бачу, що ти кажеш. Я думаю, спільне, там не буде шансів на доступ із зовні стороні. Ймовірно, піти з Netgear знову - я бачив комплект пропозицій. |
|
| |||
| |||
| Інша справа, безпека насправді легко обійти, якщо ви знаєте як. |
|
| |||
| |||
| Це стосується всього. Якщо ви досить сильно, хакери не буде турбувати, і перейдемо до більш легкою мішенню. Найбільш очевидні заходи змінює пароль маршрутизатора Після виділення в мережі. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Атлантичний BB + модем маршрутизатор DLink | Anyhoo | Мережа, Модеми & VoIP | 0 | 2 червня 2009 12:52 |
| Проблеми з маршрутизатором і DSL-модем | Wormicyd | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 5 травня 2008 05:37 |
| Мода & Маршрутизатор ДОПОМОГА PLS | Громовержець | Мережа, Модеми & VoIP | 12 | 30 січня 2008 05:02 |
| Маршрутизатор і модем потрібна допомога | trayde | Мережа, Модеми & VoIP | 9 | 7 жовтня 2007 17:24 |
| Модем / маршрутизатор - Zyxel 54Mbps Wireless ADSL2 + модем / маршрутизатор + адаптер USB | стьоб | Генеральний обладнання чат | 1 | 5 жовтня 2006 05:38 |
| Різьба Інструменти | |
| |