![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте приятели. Търся малко съвети, Motorola sb4200 кабелен модем свързан с NETGEAR wgt 624 безжичен рутер. ISP е blueyonder и сега е девица медии. Някой може да ми даде информация за конфигурация моля. десктоп компютър свързан към модема чрез USB работи добре, проблемът е, свързващ NETGEAR wgt 624 безжичен рутер към модема чрез Ethernet порт, рутер не може да открие на интернет връзка и поради това не интернет достъп чрез рутер. Благодаря хора. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Взе ли инсталация водач с рутер?
| |||
| |||
| Здравей Дейв. Да Имам компактдиск с рутер. Запознаване на лаптопи да се свърже с рутера не е проблем. Запознаване на модем за връзка с рутер дава ми главоболие. 192.168.100.1 е адреса за модем конфиг страници, 192.168.1.1 е конфиг страници за рутер, всичко е настроено на автоматичното откриване. всяка идея на благодарности |
|
| |||
| |||
| Аз съм по кабел и модем, не е конфигурируеми. Единственият разследването трябва е един за рутер, сложи това във вашия уеб браузър и да следвате инструкциите на вашия диск. |
|
| |||
| |||
| бил там и го изправи, но проклетото нещо, все още няма да се свързват, модема е Motorola sb4200. |
|
| |||
| |||
| Здравей народе. Накрая имаме проблем сортирани ,,,,,,,,,, |
|
| |||
| |||
| Какво сортиране в края пич? |
|
| |||
| |||
| изключен десктоп компютър от модем след повторното установяване модем фабрика подразбиране. Тогава отново booted модема, след като модем имаше повторно booted свързано на Ethernet кабела от модема към рутера и след това захранване на рутер. определя всички ПР конфиг опции за автоматично откриване на рутер на конфиг страницата си и го booted на рутер. Сега е безжична връзка към интернет. Тогава encounted още един проблем, това е била предвидена за Norton Internet Security, който бързо се деинсталира от двете лаптопи и втория проблем е решен, и двете свързани лаптопи всеки. Аз съм все още остава един проблем, като се има безжична мрежа настройка за лаптопи, десктопа трябва да се свърже с рутера чрез LAN порт, защото не можете да използвате и двете Ethernet и USB изхода на модема, на LAN връзка е много бавен, отнема най-добрата част от 3 минути да се зареди страницата. |
|
| |||
| |||
| Може ли да ми кажете, ако Motorola кабелен модем се захранва чрез USB чрез компютър или има свой PSU? Аз съм се опитват да подкрепят някой, с възможност за едновременно модема и те също да искате да включите в NETGEAR безжичен рутер и те казват, че светлините излизам, когато компютърът е изключен по модем ... така че няма да е в състояние да нулирате модем както казвате вие, когато ви кажа "изключвате десктоп компютър от модем след повторното установяване модем фабрика подразбиране. После отново booted модема," Благодарности. |
|
| |||
| |||
| Здравей приятелю. модема Имах проблеми с имало външни PSU. Можеш ли да разбера кой го е модем |