![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj lidičky. Hledáme malou radu, Motorola sb4200 kabelový modem připojen k Netgear wgt 624 bezdrátový router. ISP byl blueyonder a nyní panna médií. může mi někdo dát konfiguraci informací prosím. PC připojeno k modemu přes USB funguje, problém je v připojení Netgear wgt 624 bezdrátový router k modemu přes ethernet port routeru nelze detekovat připojení k internetu, a proto nemají žádný přístup k internetu přes router. díky lidi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dostali jste instalační průvodce s routerem?
| |||
| |||
| Ahoj Dave. Ano, mám cd s routerem. Získání notebooky pro připojení k routeru není problém. získat modem pro připojení k routeru se mi hlava. 192.168.100.1 je adresa pro modem config stránky 192.168.1.1 je config stránek pro router, je vše nastaveno na auto odhalit. jakoukoli myšlenku na díky |
|
| |||
| |||
| Jsem na kabelu a modemu není konfigurovatelný. Jedinou IP, co potřebujete, je jedno za routerem, dal ve svém prohlížeči a postupujte podle pokynů na vaše CD. |
|
| |||
| |||
| byl tam a postavil jej, ale tu věc ještě nebude připojení, modem je Motorola sb4200. |
|
| |||
| |||
| ahoj lidi. Konečně mám problém setříděno ,,,,,,,,,, |
|
| |||
| |||
| Co jste třídit do konce mate? |
|
| |||
| |||
| odpojen od PC modem po re-nastavení modemu na tovární nastavení. Pak znovu nastartoval-modem, po re-modem byl spuštěn připojen ethernetový kabel z modemu do routeru, pak zapnutí routeru. IP config nastavit všechny volby pro automatické detekci v routeru config stránku a re-zaveditelný routeru. Nyní jsme měli bezdrátového připojení k internetu. encounted pak ještě jiný problém, to bylo na Norton Internet Security, které jsem rychle odinstalovány na obou notebooků a druhý problém byl vyřešen, oba notebooky připojena vždy. Jsem stále zůstává jeden problém, se dostal na bezdrátové sítě pro notebooky, na ploše se připojit k routeru přes LAN port, protože nemůžete používat i ethernet a USB výstupy na modem, LAN připojení je velmi pomalá, má nejlepší část 3 minuty na načtení stránky. |
|
| |||
| |||
| Mohl byste mi říct, v případě, že Motorola Cable Modem je napájen přes USB pomocí počítače, nebo má vlastní PSU? Snažím se podpořit někoho se možná stejný modem i oni chtějí plug v Netgear bezdrátový router a říkají zhasnout světla, když je počítač vypnout na modem ... takže bych neměl být schopen resetovat modem jak říkáte vy, když říkáte "odpojit PC od modemu po re-nastavení modemu na tovární nastavení. Potom znovu nastartoval-modem" Díky. |
|
| |||
| |||
| ahoj kámo. modem jsem měl potíže s externí PSU. můžete zjistit, který je modem |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Co Modem Použití s Netgear Wirelass Router? | coftjob | Sítě, Modemy & VoIP | 3 | 20.listopadu 2009 12:23 |
| Zdůraznil a zaměňovat s Netgear Wireless-N modem / router | muhannad | Sítě, Modemy & VoIP | 0 | 19. června 2009 04:23 |
| Motorola sb5100i a NETGEAR WGT 624 v.3 | Kobudo4 | Sítě, Modemy & VoIP | 2 | 20. ledna 2009 11:22 |
| Netgear Router WGT624 v3 Problémy | kduce23 | Sítě, Modemy & VoIP | 6 | 5. prosince 2008 02:09 |
| Problémy s Netgear WGR614 router | JodyM | Sítě, Modemy & VoIP | 3 | 2. července 2008 11:24 |
| Thread Nástroje | |
| |