μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP

Register

Motorola Cabel & Modem Router Netgear WGT 624 Προβλήματα

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 15 Ιουλ 2007, 02:24
Νέο Μέλος Ομάδα

Γεια σας παιδιά.
ψάχνει για μια μικρή συμβουλή, motorola sb4200 καλώδιο modem συνδεδεμένο σε ένα Netgear wgt 624 ασύρματο δρομολογητή.
ISP blueyonder ήταν και είναι τώρα παρθένα μέσα ενημέρωσης.
μπορεί κανείς να μου δώσει τις ρυθμίσεις λεπτομέρειες παρακαλώ.
desktop pc συνδεδεμένο με το modem μέσω USB λειτουργεί καλά, το πρόβλημα είναι η σύνδεση Netgear wgt 624 ασύρματο δρομολογητή με το μόντεμ με την θύρα Ethernet, το router δεν μπορεί να εντοπίσει σύνδεση με το Ίντερνετ και, συνεπώς, δεν έχουν πρόσβαση στο internet μέσω του δρομολογητή.
ευχαριστεί τους ανθρώπους.
Old 15 Ιουλ 2007, 03:43
Διαχειριστής Ομάδα

Πήρες μια εγκατάσταση οδηγός με το router;

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 15 Ιουλ 2007, 03:56
Νέο Μέλος Ομάδα

Hi Dave.
Ναι έχω ένα cd με το router.
να τα laptops για να συνδεθείτε με το router δεν είναι πρόβλημα.
να το μόντεμ για να συνδεθείτε με το router που μου έχει πονοκέφαλο.
192.168.100.1 είναι η διεύθυνση για το μόντεμ config σελίδες, 192.168.1.1 είναι το config σελίδες για το δρομολογητή, που είναι τα πάντα για την αυτόματη ανίχνευση.
οποιαδήποτε ιδέα της
ευχαριστώ
Old 15 Ιουλ 2007, 04:01
Διαχειριστής Ομάδα

Είμαι σχετικά με καλώδιο και το μόντεμ δεν διαμορφώσιμες.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ΠΕ η μία για το router, που τίθενται στο web browser σας και ακολουθήστε τις οδηγίες για το CD σας.
Old 15 Ιουλ 2007, 04:06
Νέο Μέλος Ομάδα

και εκεί που είναι, αλλά το καταραμένο πράγμα ακόμα δεν θα συνδέσει, το μόντεμ είναι ένα motorola sb4200.
Old 16η Ιουλίου 2007, 14:50
Νέο Μέλος Ομάδα

Γεια σας παιδιά.
πήρε τελικά το πρόβλημα ταξινομημένο ,,,,,,,,,,
Old 16η Ιουλίου 2007, 15:01
Διαχειριστής Ομάδα

Τι είδους στο τέλος mate;
Old 17η Ιουλίου 2007, 17:50
Νέο Μέλος Ομάδα

αποσυμπλεγμένο desktop pc modem μετά από νέα ρύθμιση μόντεμ για να εργοστάσιο προεπιλογή. Στη συνέχεια εκ νέου εκκίνηση του μόντεμ, μόντεμ, μετά την εκ νέου εκκίνηση είχε συνδεθεί το καλώδιο Ethernet από το μόντεμ με το router, που κινούνται στη συνέχεια μέχρι το router. που όλα τα IP config επιλογές για την αυτόματη ανίχνευση εντός του router config σελίδα της και την εκ νέου εκκίνηση του δρομολογητή.
τώρα είχε μια ασύρματη σύνδεση με το internet.
τότε encounted ένα ακόμη πρόβλημα, αυτό μειώθηκε στο Norton Internet Security, το οποίο θ γρήγορα απεγκατάσταση στις δύο φορητούς υπολογιστές και το δεύτερο πρόβλημα λύθηκε, δύο φορητούς υπολογιστές που συνδέονται everytime.
Είμαι ακόμα με ένα πρόβλημα, αφού έχεις την εγκατάσταση ασύρματου δικτύου για τα laptop, το desktop έχει για τη σύνδεση με το router μέσω ενός LAN λιμάνι, διότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο Ethernet και USB εξόδους για το μόντεμ, η σύνδεση LAN είναι πολύ αργή, παίρνει το καλύτερο κομμάτι του 3 λεπτά για να φορτώσει μια σελίδα.
Old 26 του Ιουλίου 2007, 09:41
Νέο Μέλος Ομάδα

Μπορείτε να μου πείτε αν η Motorola Modem Cable τροφοδοτείται μέσω του USB ή μέσω του υπολογιστή έχει τη δική του PSU;

Είμαι προσπαθεί να υποστηρίξει κάποιος, ενδεχομένως, με το ίδιο μόντεμ και θέλουν επίσης να συνδέσετε σε ένα Netgear Wireless Router και λένε τα φώτα ηχήσει όταν το PC είναι απενεργοποιημένη για το μόντεμ ... έτσι δεν θα ήμουν σε θέση να κάνετε επαναφορά του μόντεμ όπως λέτε να το κάνεις όταν λέτε "αποσυνδέστε το μόντεμ από το desktop pc μετά από νέα ρύθμιση μόντεμ για να εργοστάσιο προεπιλογή. επανεισαγάγετε ξεκινήσει το μόντεμ,"

Ευχαριστώ.
Old 26 του Ιουλίου 2007, 09:46
Νέο Μέλος Ομάδα

Γεια σου φίλε.
το μόντεμ που είχα είχε πρόβλημα με μια εξωτερική PSU.
μπορείτε να μάθετε μόντεμ που είναι
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.