manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

Motorola Modem kabel & Netgear WGT 624 Router Problemi

Reply

Thread Tools
Old 15 srp 2007, 02:24
Novi član grupe

Bok ljudi.
u potrazi za malo savjeta, Motorola sb4200 kabelski modem spojen na netgear wgt 624 bežični usmjerivač.
ISP blueyonder je bio i sada je djevičansko medija.
može bilo tko popuštanje mene konfiguracijske detalje molim.
desktop pc spojen na modem preko USB radi dobro, problem je u povezivanju netgear wgt 624 bežični ruter na modem preko Ethernet port, ruter se ne može detektirati internet vezu i stoga nemaju pristup internetu koristeći usmjerivač.
hvala ljudi.
Old 15 srp 2007, 03:43
Administrator Group

Jeste li dobili instalacijski vodič s ruter?

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 15 srp 2007, 03:56
Novi član grupe

Hi Dave.
Da dobio sam cd sa usmjerivač.
dobivanje laptop za spajanje na ruter nije problem.
uzimajući modem za spajanje na ruter daje mi glavobolju.
192.168.100.1 je adresa za modem config stranicama, 192.168.1.1 je config stranica za ruter, sve je postavljeno na automatsko detektiranje.
bilo koji ideja's
hvala
Old 15 srp 2007, 04:01
Administrator Group

Ja sam na kabel i modem nije podesiv.

Jedino što trebate IP je jedan za ruter, da se stavi u vašem web preglednika i slijedite upute na vašem CD-u.
Old 15 srp 2007, 04:06
Novi član grupe

bio tamo i stavi ga, ali još uvijek osuditi stvar neće povezati, modem je Motorola sb4200.
Old 16 srp 2007, 14:50
Novi član grupe

hi narod.
napokon je dobio problem sortirane ,,,,,,,,,,
Old 16 srp 2007, 15:01
Administrator Group

Što je to poredak na kraju drugarica?
Old 17 srp 2007, 17:50
Novi član grupe

prekinute stolno računalo sa modemom poslije ponovno postavljanje modema u tvornici defaultu. Zatim ponovno booted modem, nakon re-modem je spojen booted Ethernet kabel iz modema na ruter, onda powered gore usmjerivač. Postavite sve IP config opcije za automatsko otkrivanje unutar usmjerivača's config stranicu i ponovo je booted usmjerivač.
Sada smo imali bežičnu vezu na internet.
onda encounted još jedan problem, to je bio dolje na Norton Internet Security, koje sam vrlo brzo deinstaliran na obje laptop i drugo, problem je riješen, i laptop spojen sve.
Ja sam i dalje ostaje jedan problem, koji je dobio bežičnu mrežu setup za laptop, desktop je za spajanje na ruter preko LAN priključak, jer ne možete koristiti oba Ethernet i USB izlaza na modem, LAN priključak na vrlo spor, zauzima najveći dio od 3 mins to učitavanje stranice.
Old 26 srp 2007, 09:41
Novi član grupe

Možete li mi reći ako Motorola Cable modem pokreće putem USB putem PC ili ima vlastiti PSU?

Ja sam težak to support eventualno netko sa istim modem i oni također žele priključiti u netgear bežični usmjerivač i kažu svjetala otići kada je računalo isključeno na modem ... pa ja ne bi mogla resetirati modem kao što ti kažeš da kad kažemo "iskopčajte desktop pc sa modemom nakon ponovno postavljanje modema u tvornici defaultu. Zatim ponovo booted modem"

Hvala.
Old 26 srp 2007, 09:46
Novi član grupe

hi mate.
modem sam imao problema s vanjskom PSU.
možete saznati što je to modem
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.