![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi folks. Keresek egy kis tanácsot, motorola sb4200 kábel modem csatlakozik a Netgear wgt 624 vezeték nélküli router. ISP blueyonder volt, és jelenleg a Virgin Media. tud valaki adjon nekem a konfigurációs adatait kérem. asztali pc csatlakozik a modem USB-n keresztül működik jól, a probléma az, amely összeköti a Netgear wgt 624 vezeték nélküli router a modemen keresztül az Ethernet port, a router nem érzékeli az internet-kapcsolat, és ezért nincs internet-hozzáférés révén a router. köszönet emberek. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Did you get telepítési útmutató a router?
| |||
| |||
| Szia Dave. Igen, van egy CD-t a router. Ismerkedés a laptopok kapcsolódni a router nem egy probléma. Ismerkedés a modem kapcsolódni a router van giving én egy fejfájás. 192.168.100.1 a cím a modem config oldal, 192.168.1.1 a konfig oldal a routert, minden úgy van beállítva, hogy automatikus felderítése. van valami ötlete köszönöm |
|
| |||
| |||
| Én vagyok a kábelt és a modem nem konfigurálható. Az egyetlen IP, akkor az egyik a router, tedd, hogy a böngésző címsorába, és kövesse az utasításokat a CD-t. |
|
| |||
| |||
| ott és úgy, de a dolog még nem fog csatlakozni a modem Motorola sb4200. |
|
| |||
| |||
| Helló srácok. végre megvan a probléma sorrendje ,,,,,,,,,, |
|
| |||
| |||
| Mit sort, hogy a végén haver? |
|
| |||
| |||
| lemezektől asztali pc a modem után ismét a gyári beállítás modem alapértelmezett. Ezután újra indítható a modem után a modem már újra indítható az Ethernet-kábellel csatlakoztatni a modemet, hogy a router, akkor hajtott ki a router. meg az összes IP-konfigurációs lehetőségek automatikus felderítése a router config oldalt, és újra indítható az útválasztó. Most már a vezeték nélküli kapcsolatot az interneten. encounted aztán még egy probléma, ezt le a Norton Internet Security, amit gyorsan eltávolítja a két laptop, és a második probléma megoldódott, a laptop csatlakozik everytime. Én még mindig maradt egy probléma, és van a vezeték nélküli hálózat beállítása a laptopok, a munkaasztalon, hogy csatlakozzon az útválasztón keresztül LAN port, mert nem tudja használni a két Ethernet és USB kimenet a modem, a LAN-kapcsolat nagyon lassú, az a legjobb része a 3 perc betölteni az oldalt. |
|
| |||
| |||
| Meg tudná mondani, ha a Motorola kábelmodem powered via USB keresztül PC-hez vagy saját psu? Próbálom, hogy támogassa valaki esetleg ugyanaz a modem, és azt is szeretné, hogy csatlakoztassa a Netgear vezeték nélküli útválasztó és azt mondják, hogy menjen le a villanyt, amikor a PC ki van kapcsolva a modem ... szóval nem tudná állítani a modem mint mondja, ha te azt mondod "húzza az asztali pc a modem után újra beállítás modem gyári alapbeállítás. Ezután újra indítható a modem" Köszönöm. |
|
| |||
| |||
| Helló haver. A modem volt gondom volt egy külső tápegység. Keresd meg, hogy melyik modemet is |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Modem mit használni Netgear Wirelass Router? | coftjob | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 3 | November 20, 2009 12:23 |
| A stressz és összekeverni Netgear Wireless-N modem / router | muhannad | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 0 | 19. június 2009 04:23 |
| Motorola sb5100i és a Netgear WGT 624 v.3 | Kobudo4 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 2 | 20. január 2009 11:22 |
| Netgear WGT624 V3 Router gondok | kduce23 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 6 | 5. december 2008 02:09 |
| Problémák a Netgear WGR614 router | JodyM | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 3 | 2. július 2008 11:24 |
| Téma eszközök | |
| |