![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| היי חברים. מחפש קצת עצות, מוטורולה sb4200 מחובר מודם כבלים של netgear wgt 624 נתב אלחוטי. ספק שירותי האינטרנט הייתה blueyonder והיא כעת בתול התקשורת. מישהו יכול לתת לי את פרטי התצורה בבקשה. שולחן העבודה של המחשב מחובר דרך מודם USB עובד בסדר, הבעיה היא בחיבור אלחוטי netgear wgt 624 הנתב אל המודם דרך יציאת Ethernet, הנתב לא יכול לזהות חיבור לאינטרנט, ולכן אין גישה לאינטרנט דרך נתב. תודה אנשים. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם אתה מקבל מדריך התקנה עם נתב?
| |||
| |||
| היי דייב. כן יש לי תקליטור עם הנתב. מקבל את המחשבים הניידים כדי להתחבר אל הנתב היא לא בעיה. מקבל את המודם כדי להתחבר אל הנתב הוא נותן לי כאב ראש. 192.168.100.1 היא הכתובת של המודם תצורה עמודים, 192.168.1.1 היא תצורה עמודים עבור הנתב, הכל מוגדר אוטומטית לאתר. כל הרעיון של תודה |
|
| |||
| |||
| אני שמח על הכבלים ואת המודם אינו להגדרה. רק את ה-IP שאתה צריך זה את אחד עבור הנתב, העלו כי דפדפן האינטרנט שלך, בצע את ההוראות שלך על תקליטור. |
|
| |||
| |||
| הייתי שם ולהגדיר אותו, אבל דבר עדיין לא מתחבר, המודם הוא sb4200 של מוטורולה. |
|
| |||
| |||
| היי חברים. סוף סוף יש את הבעיה מיון ,,,,,,,,,, |
|
| |||
| |||
| מה זה סדר בסופו של דבר חבר? |
|
| |||
| |||
| מנותק מן מודם PC Desktop לאחר הגדרה מחדש של המודם כדי המפעל ברירת המחדל. לאחר מכן שוב booted המודם, לאחר המודם היה מחובר booted מחדש את כבל Ethernet של המודם אל הנתב, אז Powered את הנתב. בחר את כל האפשרויות של תצורת ה-IP אוטומטית לאתר בתוך הנתב של תצורת דף booted מחדש את הנתב. עכשיו היה לנו חיבור אלחוטי לאינטרנט. אז encounted עדיין בעיה נוספת, זה היה מטה את Norton Internet Security, שאני במהירות הוסר בשני מחשבים ניידים והשני הבעיה נפתרה, שני מחשבים ניידים מחובר בכל פעם. אני עדיין נותר עם בעיה אחת, שיש לך את ההתקנה של הרשת האלחוטית עבור מחשבים ניידים, יש את שולחן העבודה להתחבר אל הנתב דרך יציאת LAN, כי אינך יכול להשתמש הן Ethernet USB ו פלטי את המודם, את הקשר הוא מאוד יאן לאט, לוקח את החלק הכי טוב של 3 דקות לטעון דף. |
|
| |||
| |||
| האם אתה יכול להגיד לי אם הוא מודם כבלים מוטורולה מופעל דרך USB או דרך המחשב שלו יש PSU? אני מנסה להיות עם מישהו תומך באותה מודם והם גם רוצים plug in a netgear בנתב אלחוטי והם אומרים את האורות להתפוצץ כאשר המחשב כבוי היא על המודם ... אז אני לא יוכל לאפס את המודם כמו שאמרת שאתה עושה כשאתה אומר "לנתק את שולחן העבודה של המחשב למודם לאחר הגדרה מחדש של המודם כדי המפעל ברירת המחדל. booted מחדש את המודם," תודה. |
|
| |||
| |||
| היי חבר. המודם היה לי בעיות עם היו PSU חיצוני. האם אתה יכול לגלות אילו מודם זה |