![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi folks. ieškau mažai patarimų, Motorola sb4200 kabelinis modemas prijungtas prie NETGEAR WGT 624 bevielis maršrutizatorius. IPT blueyonder buvo ir dabar yra Virgin Media. Can anybody give me konfigūracijos detalių prašome. Desktop PC prijungtas prie modemo per USB veikia puikiai, problema jungiantis NETGEAR WGT 624 bevielis maršrutizatorius, prie modemo per Ethernet port, maršrutizatorius negali nustatyti interneto ryšį ir todėl neturi prieigos prie interneto per maršrutizatorių. Ačiū žmonėms. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar jums diegimo vadovą su router?
| |||
| |||
| Hi Dave. Taip, aš su maršrutizatorius CD. Pirmieji nešiojamieji kompiuteriai prijungti prie maršrutizatorius nėra problema. Getting modemo prisijungti prie maršrutizatorius suteikia man galvos skausmas. 192.168.100.1 tai dėl modemo konfigūracijos puslapyje adresą 192.168.1.1 yra config puslapių maršrutizatorius, viskas nustatyta Auto aptikti. bet mintis yra ačiū |
|
| |||
| |||
| I'm on kabelis ir modemo negali pagelbėti. IP ko jums reikia už vieną maršrutizatorių, supakuoti, kad jūsų interneto naršyklė ir toliau savo CD instrukcijos. |
|
| |||
| |||
| ten ir ją įsteigti, bet Damn Thing vis dar nebus sujungti, modemas Motorola sb4200. |
|
| |||
| |||
| Hi folks. pagaliau problema surūšiuoti ,,,,,,,,,, |
|
| |||
| |||
| Ką rūšiuoti gale mate? |
|
| |||
| |||
| Desktop PC atjungiamas nuo modemo po pakartotinio nustatymo modemo gamintojo numatytąsias. Tada vėl įkelti modemas, po modemo turėjo pakartotinai įkrautas prijungtas tinklo kabelis iš modemo į routerį, tada Powered iki maršrutizatorių. nustatyti visų IP konfigūracijos galimybes Auto aptikti per maršrutizatorių konfigūracijos puslapį ir iš naujo įkelti maršrutizatorių. dabar turėjo bevielį ryšį su internetu. tada encounted dar kita problema, tai buvo nustatyta, kad "Norton Internet Security, kurį aš greitai pašalintas tiek nešiojamiems kompiuteriams ir antra problema buvo išspręsta, tiek nešiojamiems kompiuteriams prijungti everytime. Aš vis dar liko su viena problema, turinti gavo belaidžio tinklo nustatymus, kad nešiojamieji kompiuteriai, Desktop prisijungti prie maršrutizatoriaus per LAN port, nes negalima naudoti tiek Ethernet ir USB išėjimas į modemo, LAN, labai lėtai, mano geriausia dalis 3 min įkelti puslapį. |
|
| |||
| |||
| Ar galite pasakyti, jei Motorola kabelinis modemas yra maitinamas per USB per PC arba turi savo PSU? Aš stengiuosi padėti kažkam su galbūt tuo pačiu modemu, ir jie taip pat nori prijungti NETGEAR Wireless Router, ir jie sako eiti išjungti šviesą, kai PC off modemo ... kad man nebūtų galima iš naujo modemo kaip jūs sakote jūs, kai jums sako "atjungti Desktop PC nuo modemo po pakartotinio nustatymo modemo gamintojo numatytąsias. Tada vėl įkelti modemas" Ačiū. |
|
| |||
| |||
| Hi mate. modemas turėjau problemų su turėjo išorės PSU. galite sužinoti, kokie modemo tai |