![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi folks. meklē mazu padomu, motorola sb4200 kabeļmodems savienots ar netgear wgt 624 bezvadu maršrutētāju. ISP bija blueyonder un tagad neapstrādāta medijiem. Can anybody iedodiet man konfigurācijas ziņas please. Desktop PC savienots ar modemu caur usb works fine, problēma ir saistīta netgear wgt 624 bezvadu maršrutētāju modemu caur Ethernet port, maršrutētājs nevar noteikt interneta pieslēgumu un tāpēc nav piekļuve internetam, izmantojot maršrutētāju. pateicoties cilvēkiem. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai jums uzstādīšanas ceļvedi ar router?
| |||
| |||
| Hi Dave. Jā, es saņēmu cd ar maršrutētāju. Getting klēpjdatoru pieslēgties maršrutētājam nav problēma. Getting modemu, lai izveidotu savienojumu ar maršrutētāju dod man galvassāpes. 192.168.100.1 tiek adresi modema konfigurācijas lapām, 192.168.1.1 ir config lapas maršrutētāju, viss ir iestatīts uz auto atklāt. jebkurai idejai's pateicība |
|
| |||
| |||
| Es esmu par kabeļtelevīzijas un modems nav konfigurējams. Tikai IP jums ir viena router, nodot, ka jūsu pārlūkprogrammu un sekojiet jūsu CD norādījumus. |
|
| |||
| |||
| nav tur un iestatiet to uz augšu, bet damn lieta vēl nav savienojums, modems ir motorola sb4200. |
|
| |||
| |||
| hi folks. beidzot ieguva problēmu sorted ,,,,,,,,,, |
|
| |||
| |||
| Ko šķirot to end mate? |
|
| |||
| |||
| atvienots desktop PC no modema pēc atkārtotas noteikšanas modems, kā rūpnīcas noklusējuma. Tad re-booted modems, pēc tam, kad modems bija re-booted savienots ethernet kabeli no modema uz maršrutētāja, tad ieslēgts maršrutētāju. nosaka visas IP konfigurācijas iespējas, lai auto atklāt ietvaros maršrutētāja konfigurācijas lapu un re-booted maršrutētāju. mēs tagad ir bezvadu savienojums ar internetu. tad encounted vēl viena problēma, šis bija līdz Norton Internet Security, ko es ātri atinstalēt gan klēpjdatoru un Otrā problēma tika atrisināta, gan klēpjdatoru, kas saistīti everytime. Es tomēr vēl viena problēma, kuru ieguva bezvadu tīkla uzstādīšana uz klēpjdatoriem, darbvirsmā ir izveidot savienojumu ar maršrutētāju caur LAN portu, jo jūs nevarat izmantot gan Ethernet un USB rezultātus uz modema, LAN savienojums ir ļoti lēni, notiek labāko daļu 3 min, lai ielādētu lapu. |
|
| |||
| |||
| Vai jūs varētu man pateikt, ja Motorola Cable Modem darbina caur USB ar datoru vai ir sava psu? Es cenšos atbalstīt kādu ar, iespējams, pats modems, un viņi arī vēlas, lai kontaktdakšu ar Netgear bezvadu maršrutētāju un viņi saka gaismas iet, kad dators ir izslēgts uz modema ... lai es nevarētu nomainīt modemu kā jūs teikt jums, kad jūs sakāt "nošķiršanu desktop pc no modema pēc atkārtotas noteikšanas modems, kā rūpnīcas noklusējuma. Tad re-booted modems" Pateicība. |
|
| |||
| |||
| hi mate. modems man bija problēmas ar bija ārējo psu. Jūs varat uzzināt, kas modems ir |
![]() |
|
| Bookmarks |