![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună oameni buni. caută un mic sfat, Motorola sb4200 modem de cablu conectat la un netgear wgt 624 Wireless Router. ISP a fost şi este acum blueyonder virgin mass-media. poate cineva să-mi dai de configurare detalii va rog. desktop PC conectat la modem prin USB lucrează bine, problema este de a conecta netgear wgt 624 Wireless Router cu modem prin port ethernet, router nu poate detecta o conexiune la internet şi, prin urmare, nu au acces la internet prin router. mersi de oameni. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi-ai luat un ghid de instalare cu router?
| |||
| |||
| Max Dave. Da am primit un CD cu router. obtinerea de laptop-uri pentru a se conecta la un router nu este o problema. Noţiuni de bază de modem pentru a vă conecta la un router dă-mi o durere de cap. 192.168.100.1 este adresa pentru modem config pagini, 192.168.1.1 este de pagini de configurare pentru router, totul este setat pentru a detecta auto. orice idee de mulţumesc |
|
| |||
| |||
| Sunt pe cablu şi modemul nu este configurabil. De care aveţi nevoie doar de IP este cel pentru router, care pune în browserul dumneavoastră şi urmaţi instrucţiunile de pe CD. |
|
| |||
| |||
| fost acolo şi a aranjat-o, dar inca nimic nu se va conecta, modemul este un Motorola sb4200. |
|
| |||
| |||
| Bună oameni buni. În cele din urmă am problema sortate ,,,,,,,,,, |
|
| |||
| |||
| Ce a facut-o la fel de sfârşitul amice? |
|
| |||
| |||
| deconectat de la PC desktop modem după ce re-setarea modem pentru a implicite din fabrică. Apoi, re-încărcat de modem, după modem a re-încărcat conectat la cablu Ethernet de la modem la router, apoi alimentat până router. IP setat toate opţiunile de configurare pentru a detecta automat în pagina de configurare a router-şi re-încărcat din router. acum am avut o conexiune wireless la internet. apoi encounted încă o problemă, aceasta a fost în jos pentru a Norton Internet Security, care l-am dezinstalat rapid pe ambele laptop-uri şi cea de-a doua problemă a fost rezolvată, laptop-uri conectate atât de fiecare dată. Sunt încă la stânga cu o problemă, după ce a luat de configurare de reţea fără fir pentru laptop-uri, desktop-a pentru a se conecta la router printr-un port LAN, pentru că nu se poate utiliza atât Ethernet USB şi ieşirile de pe modem, LAN conexiune este foarte lent, are cea mai mare parte a 3 minute pentru a încărca o pagină. |
|
| |||
| |||
| Puteţi să-mi spuneţi dacă Motorola modem de cablu este alimentat prin USB, prin intermediul PC-ul sau are propria PSU? Am încercat să sprijine pe cineva, eventual, cu acelaşi modem şi ei de asemenea, să conectaţi un netgear Wireless Router şi se spune luminile exploda, atunci când PC-ul este dezactivat pe modem ... aşa că nu ar fi capabil să resetaţi modemul cum spui tu ce faci, atunci când spun "deconecta de desktop PC-ul de la modem după ce re-setarea modem pentru a implicite din fabrică. Apoi re-încărcat de modem," Mulţumesc. |
|
| |||
| |||
| Bună amice. modemul am avut probleme cu avut un PSU externe. puteţi afla care este modem |
![]() |
|
| Marcaje |