![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj lidičky. Hľadáme malú radu, Motorola sb4200 káblový modem pripojený k Netgear wgt 624 bezdrôtový router. ISP bol blueyonder a teraz panna médií. môže mi niekto dať konfiguráciu informácií prosím. PC pripojené k modemu cez USB funguje, problém je v pripojenia Netgear wgt 624 bezdrôtový router k modemu cez ethernet port routeru nedá detekovať pripojenie k internetu, a preto nemajú žiadny prístup k internetu cez router. vďaka ľudí. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dostali ste inštalačný sprievodca s routerem?
| |||
| |||
| Ahoj Dave. Áno, mám cd s routerem. Získanie notebooky pre pripojenie k routeru není problém. získať modem pre pripojenie k routeru sa mi hlava. 192.168.100.1 je adresa pre modem config stránky 192.168.1.1 je config stránok pre router, je všetko nastavené na auto odhaliť. akúkoľvek myšlienku na vďaka |
|
| |||
| |||
| Som na kábli a modemu nie je konfigurovateľný. Jedinú IP, čo potrebujete, je jedno za routerem, dal vo svojom prehliadači a postupujte podľa pokynov na vaše CD. |
|
| |||
| |||
| bol tam a postavil ho, ale tu vec ešte nebude pripojenie, modem je Motorola sb4200. |
|
| |||
| |||
| ahoj lidi. Napokon mám problém Zoradené ,,,,,,,,,, |
|
| |||
| |||
| Čo ste triediť do konca mate? |
|
| |||
| |||
| odpojený od PC modem po re-nastavenie modemu na továrenské nastavenia. Potom znovu nastartoval-modem, po re-modem bol spustený pripojený ethernetový kábel z modemu do routeru, potom zapnutí routeru. IP config nastaviť všetky voľby pre automatickej detekcii v routeru config stránku a re-štartovanie systému routeru. Teraz sme mali bezdrôtového pripojenia k internetu. encounted potom ešte iný problém, to bolo na Norton Internet Security, ktoré som rýchlo odinstalování na oboch notebookov a druhý problém bol vyriešený, oba notebooky pripojená vždy. Som stále zostáva jeden problém, sa dostal na bezdrôtovej siete pre notebooky, na ploche sa pripojiť k routeru cez LAN port, pretože nemôžete používať aj ethernet a USB výstupy na modem, LAN pripojenie je veľmi pomalá, má najlepšiu časť 3 minúty na načítanie stránky. |
|
| |||
| |||
| Mohli by ste mi povedať, v prípade, že Motorola Cable Modem je napájaný cez USB pomocou počítača, alebo má vlastné PSU? Snažím sa podporiť niekoho sa možno rovnaký modem aj oni chcú plug v Netgear bezdrôtový router a hovoria zhasnout svetla, keď je počítač vypnúť na modem ... takže by som nemal byť schopný resetovat modem ako hovoríte vy, keď hovoríte "odpojit PC od modemu po re-nastavenie modemu na továrenské nastavenia. Potom znovu nastartoval-modem" Vďaka. |
|
| |||
| |||
| ahoj kámo. modem som mal problémy s externou PSU. môžete zistiť, ktorý je modem |