мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Нетуоркинг, Модем & ВоИП

Register

Моторола Модем кабл & Нетгеар УГТ 624 Роутер Проблеми

Reply

Тхреад Тоолс
Old 15 срп 2007, 02:24
Нови члан групе

Default Моторола Модем кабл & Нетгеар УГТ 624 Роутер Проблеми

Здраво људи.
у потрази за мало савета, Моторола сб4200 кабловски модем спојен на нетгеар угт 624 радио усмјеривач.
ИСП блуеыондер је био и сада је Девичанска медија.
може било ко давати мене конфигурирати детаље молим.
десктоп пц спојен на модем преко УСБ ради добро, проблем је у повезивању нетгеар угт 624 радио рутери на модем преко Етхернет порт, рутери се не може препознати интернет везу и стога немају приступ интернету помоћу усмјеривач.
хвала људи.
Old 15 срп 2007, 03:43
Администратор Гроуп

Јесте ли добили инсталациони водич са рутери?

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 15 срп 2007, 03:56
Нови члан групе

Хи Даве.
Да добио сам цд са усмјеривач.
добијање лаптоп за спајање на рутери није проблем.
узимајући модем за спајање на рутери даје ми главобољу.
192.168.100.1 је адреса за модем цонфиг страницама, 192.168.1.1 је цонфиг сајт за рутери, све је постављено на аутоматско детектирање.
било који идеја'с
хвала
Old 15 срп 2007, 04:01
Администратор Гроуп

Ја сам на кабл и модем није подесиво.

Једино што треба ИП је један за рутери, да се стави у вашем веб прегледача и следите упутства на вашем ЦД-у.
Old 15 срп 2007, 04:06
Нови члан групе

био тамо и стави га, али још увек осудити ствар неће карика, модем је Моторола сб4200.
Old 16 срп 2007, 14:50
Нови члан групе

хи народ.
напокон је добио проблем распоређене ,,,,,,,,,,
Old 16 срп 2007, 15:01
Администратор Гроуп

Шта је то поредак на крају другарица?
Old 17 срп 2007, 17:50
Нови члан групе

прекинуте Стоно рачунар са модемом после поново постављање модема у фабрици дефаулту. Затим поново боотед модем, након ре-модем је спојен боотед Етхернет кабл из модема на рутери, онда поуеред горе усмјеривач. Поставите све ИП цонфиг опције за аутоматско откривање унутар усмерива'с цонфиг страницу и поново је боотед усмјеривач.
Сада смо имали бежичну везу на интернет.
онда енцоунтед још један проблем, то је био доле на Нортон Интернет Сецуриты, које сам врло брзо деинсталирана на обе лаптоп и друго, проблем је решен, и лаптоп спојен све.
Ја сам и даље остаје један проблем, који је добио бежичну мрежу сетуп за лаптоп, десктоп је за спајање на рутери преко ЛАН порт, јер не можете користити оба Етхернет и УСБ излаза на модем, ЛАН прикључак на врло спор, заузима највећи део од 3 минс то учитавање странице.
Old 26 срп 2007, 09:41
Нови члан групе

Можете ли ми рећи ако Моторола Цабле модем покреће путем УСБ путем ПЦ или има сопствени псу?

Ја сам тежак за суппорт евентуално неко са истим модем и они такође желе прикључити у нетгеар радио усмјеривач и кажу фарова отићи када је рачунар искључено на модем ... па ја не би могла ресетирати модем као што ти кажеш да кад кажемо "ископчајте десктоп пц са модемом након поновно постављање модема у фабрици дефаулту. Затим поново боотед модем"

Хвала.
Old 26 срп 2007, 09:46
Нови члан групе

хи мате.
модем сам имао проблема са спољном псу.
можете сазнати шта је то модем
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Који модем да користите са Рутер Нетгеар Уиреласс? цофтјоб Нетуоркинг, Модем & ВоИП 3 20. новембар 2009 12:23
Истакао и збуњени са Нетгеар Уирелесс-Н модем / рутери муханнад Нетуоркинг, Модем & ВоИП 0 19. јуна 2009 04:23
Моторола сб5100и и нетгеар угт 624 В.3 Кобудо4 Нетуоркинг, Модем & ВоИП 2 20 јануар 2009 11:22
Роутер Нетгеар УГТ624 в3 Проблеми кдуце23 Нетуоркинг, Модем & ВоИП 6 5 децембар 2008 02:09
Проблеми са Нетгеар УГР614 рутери ЈодыМ Нетуоркинг, Модем & ВоИП 3 2. јула 2008 11:24
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц