![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Selam millet. küçük bir tavsiye, Motorola sb4200 kablo modem bir Netgear wgt 624 kablosuz yönlendirici bağlı arıyorum. ISS blueyonder ve artık bakire ortamdır. herkes beni yapılandırma bilgi verebilir edebilirsiniz. masaüstü bilgisayar modemi USB üzerinden çalışır iyi, sorun Ethernet portu üzerinden Netgear wgt modem 624 kablosuz yönlendirici bağlantı ise, yönlendiricisi ve bu nedenle bir internet bağlantısı tespit edemiyoruz yönlendirici üzerinden herhangi bir internet erişimi var bağlı. sayesinde insanlar. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bir yönlendirici ile bir kurulum kılavuzu aldın mı?
| |||
| |||
| Selam Dave. Evet i yönlendirici bir CD var. bu dizüstü bilgisayarlar yönlendiriciye bağlanmak için elde bir sorun değildir. yönlendiriciye bağlanmak için modem almak bana bir baş ağrısı vermektedir. Herşey ayarlandıysa 192.168.100.1 modem sayfaları yapılandırma için adresi, 192.168.1.1 Router için yapılandırma sayfaları için otomatik olarak algılar. herhangi bir fikirdir teşekkürler |
|
| |||
| |||
| Ben kablo ve modem yapılandırılabilen değildir yaşıyorum. Tek IP ihtiyacınız olan yönlendirici için bir web tarayıcı ve CD üzerindeki yönergeleri izleyin yerleştirilir. |
|
| |||
| |||
| Orada edilmiş ve ayarlamak, ama lanet şey hala bağlanamıyorum olacak, modem Motorola sb4200 olduğunu. |
|
| |||
| |||
| selam millet. Sonunda sorunu ,,,,,,,,,, düzenlenmiş var |
|
| |||
| |||
| Ne sonunda dostum bu tür mi? |
|
| |||
| |||
| modemi yeniden sonra masaüstü bilgisayar bağlantısı-fabrika varsayılan modemi ayarı. Daha sonra tekrar modem boot, sonra modemi yeniden vardı-modem yönlendirici arasında Ethernet kablosu bağlı açılmış, ardından yönlendirici kadar desteklenmektedir. için otomatik yönlendiricinin yapılandırma sayfası ve yeniden içinde algılamak-Router boot tüm IP yapılandırma seçeneklerini ayarlamak. Şimdi internete kablosuz bir bağlantı vardı. sonra başka bir sorun encounted, bu aşağı Norton Internet Security, which I hızla iki dizüstü bilgisayarlar ve ikinci soruna kaldırıldı oldu, her iki dizüstü bilgisayarlar her bağlı çözüldü. çünkü modem her iki ethernet ve USB çıkışları kullanamazsınız hala bir sorun ile sol am, bu dizüstü bilgisayarlar için kablosuz ağ kurulum var olan, masaüstü yönlendiriciye LAN portu üzerinden bağlanmak için ise, LAN bağlantısı çok yavaş bir sayfa yüklemek için 3 dakika en iyi rol alır. |
|
| |||
| |||
| Eğer Motorola Kablo Modem USB üzerinden powered bana anlatır mısın PC veya kendi PSU var? Ben olasılıkla aynı modem ve aynı zamanda bir Netgear kablosuz yönlendirici bağlayın istiyorum ve ışıkları bir adet modem üzerinde off çıkmak ... ben modemi sıfırlamak mümkün değildir söylüyorlar ile biri destek çalışıyorum gibi siz de "yeniden sonra modemi masaüstü PC kesmek-fabrika varsayılan modemi ayar mı söylüyorlar. Sonra tekrar, modem boot" Teşekkürler. |
|
| |||
| |||
| merhaba dostum. modem i sorun vardı harici bir PSU vardı. size bunu hangi modemi bulabilirsiniz |
![]() |
|
| Bookmarks |