![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Привіт люди.
шукайте маленький рада, Motorola sb4200 Кабельний модем, підключений до NETGEAR WGT 624 бездротового маршрутизатора. Провайдери були blueyonder і зараз Virgin Media. Хто-небудь може дати мені налаштування детальніше, будь ласка. робочому столі комп'ютера, підключеного до модему через USB прекрасні твори, проблема полягає в підключенні NETGEAR WGT 624 бездротовий маршрутизатор з модемом через Ethernet порт, маршрутизатор не може виявити підключення до Інтернету і, отже, не мають доступ до Інтернету через маршрутизатор. Завдяки людям. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ви отримаєте посібник з встановлення на маршрутизаторі?
|
|||
|
|||
|
Привіт Дейв.
Так, я отримав диск з маршрутизатором. Отримання ноутбуках для підключення до маршрутизатора не є проблемою. Отримання модем для підключення до маршрутизатора дає мені головного болю. 192.168.100.1 це адреса для підключення модему до конфігурації сторінок, 192.168.1.1 є сторінки конфігурації маршрутизатора, це все встановити автоматичне виявлення. будь-яку ідею's спасибо |
|
|
|||
|
|||
|
Я по кабельному модему і не налаштовується.
Тільки IP Вам потрібно, це один для маршрутизатора, поклав, що у вашому браузері та дотримуйтесь інструкцій на компакт-диску. |
|
|
|||
|
|||
|
були там і встановити її, але риса ще не зв'яже, модем Motorola sb4200.
|
|
|
|||
|
|||
|
Привіт люди.
нарешті, впорядковані ,,,,,,,,,, |
|
|
|||
|
|||
|
Що розбиратися в кінці мат?
|
|
|
|||
|
|||
|
Настільний ПК відключений від модему після повторної установки модему до заводських установок. Тоді перезавантажувати модем, після модему було перезавантажувати пов'язано Ethernet кабель від модему до маршрутизатора, а потім Powered до маршрутизатора. встановити всі параметри конфігурації IP автоматично виявити протягом сторінці конфігурації маршрутизатора і перезавантажувати маршрутизатор.
у нас тепер є бездротове підключення до Інтернету. Потім було вирішено encounted ще одна проблема, це було до Нортон інтернет-безпеки, який я швидко вилучена з обох ноутбуки і друга проблема, як ноутбуки пов'язаний кожен. Я залишилася одна проблема, отримавши налаштування бездротової мережі для ноутбуків, настільних необхідно підключитися до маршрутизатора через порт локальної мережі, тому що ви не можете використовувати як Ethernet і USB-виходи на модем, LAN зв'язку дуже повільний, займає кращу частину 3 хв, щоб завантажити сторінку. |
|
|
|||
|
|||
|
Чи могли б Ви сказати мені, якщо Motorola Кабельний модем живиться через USB за допомогою комп'ютера або має свій власний блок живлення?
Я намагаюся підтримувати когось, можливо, з тією ж модем і вони також хочуть, щоб підключити бездротові маршрутизатори NETGEAR, і вони кажуть, що ліхтарі йдуть, коли комп'ютер вимкнений по моді ... і тому я не зможе скинути модем як ви кажете, що робити, коли ви говорите "відключити настільного ПК з модемом після повторної установки модему до заводських установок. Тоді перезавантажувати модем" Спасибо. |
|
|
|||
|
|||
|
Привіт Mate.
Модем Я була проблема із зовнішнім БЖ. Ви можете дізнатися, які модеми це |