![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Hej
Je možné propojit dva routery na jednu telefonní linku a používat obě současně? Thanks in advance JohnDope |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Pokud vím, no. : (
|
|||
|
|||
|
Im ne snaží dvojnásobnou rychlostí.
Heres proč chci 2 routery na jednom řádku - máme nebe router v přízemí (která je zase zapnuto / vypnuto, když je potřeba) a chci router nahoře s mým PC. Kdybych získat bezdrátový přístupový bod, by to znamenalo, mám přijít dolů a zase na obloze na routeru (to by se mohlo stát docela otravné) Díky za odpověď JohnDope |
|
|
|||
|
|||
|
Nahradit stávající router s bezdrátovou jedna.
Pak spustit žádnou extra počítače přes bezdrátovou. Jeden router, bez odpojení. |
|
|
|||
|
|||
|
im ne zájem o bezdrátové. to je důvod, proč jsem chtěl mít dva routery.
Myslím, že to může pohybovat nahoru a nebe router koupit přístupový bod dolů. Na zdraví JohnDope |
|
|
|||
|
|||
|
Proč jste neměla zájem o bezdrátové?
|
|
|
|||
|
|||
|
některé ze zkušeností IVE měl s ní je, že není příliš stabilní. inbuild bezdrátové (notebooky, wiis atd. jsou v pořádku), ale usb adaptéry nikdy práci i pro mě.
Díky za odpověď JohnDope |
|
|
|||
|
|||
|
Poskytování použití technologie slušná a postavil jej správně to funguje velmi dobře.
Některé z nových věcí, jako jsou Mimo ven je mnohem lepší než staré tech. |