![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ej Da li je moguće spojiti dva usmjerivača na jednu telefonsku liniju i koristiti ih obje u isto vrijeme? Hvala unaprijed JohnDope |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koliko znam, ne. : (
| |||
| |||
| Im ne težak to dvostruko brzinu. Heresu zašto hoću 2 usmjerivača na jednoj liniji - imamo sky ruter dolje (to jest uključivanje / isključivanje kada je potrebno) i JA ištanje ruter katu sa mojim računalo. Da se dobiti bežičnu pristupnu točku to bi značilo da sam došao dolje i skrenite neba na ruter (to bi mogao postati vrlo peckav) Hvala za odgovor JohnDope |
|
| |||
| |||
| Zamijeni trenutne s bežični usmjerivač jedan. Onda trčanje bilo koji dodatni računala putem bežične. Jedan ruter, nema odspajanje. |
|
| |||
| |||
| im ne voljeti bežični. taj zašto sam željela imati dva usmjerivača. Valjda ćemo se premjestiti u nebo ruter stepenicama i kupiti pristupna točka za niz stepenice. Živjeli JohnDope |
|
| |||
| |||
| Zašto si ne voljeti bežični? |
|
| |||
| |||
| neke od ive imao iskustva s tim da se nije jako stabilan. inbuild beľične (laptop, wiis itd su ok), ali nikada ne rade USB adaptera na dobro za mene. Hvala za odgovor JohnDope |
|
| |||
| |||
| Pružanje korištenja pristojne tehnologija i stavi ga ispravno funkcionira vrlo dobro. Neki od novih stvari poput MIMO sada je puno bolje od starih tech. |