![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hé Lehet-e csatlakozni a két útvonalválasztók egy telefonvonal és felhasználását is egy időben? Köszi előre JohnDope |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Amennyire én tudom, nem. : (
| |||
| |||
| Im nem próbál kétszeres sebességgel. Heres miért akarok 2 routerek egy sorban - van egy router ég lent (ez kapcsolja ki / be, ha erre szükség van), és szeretnék venni egy router az emeleten a saját számítógépre. ha én is, hogy a vezeték nélküli hozzáférési pont ez azt jelentené, hogy én is a földszinten pedig az ég és a router (s ez elég idegesítő) Köszönöm a válaszát JohnDope |
|
| |||
| |||
| Helyezzük a jelenlegi vezeték nélküli útválasztó egy. Akkor futni extra PC via wireless. Egy router, no disconnecting. |
|
| |||
| |||
| im nem vágynak a vezeték nélküli. thats miért akarta, hogy a két routers. Azt hiszem, il léphet az ég router vásárolnak fel, és a hozzáférési pont lent. Egészségére JohnDope |
|
| |||
| |||
| Miért nem vágynak a wireless? |
|
| |||
| |||
| Egyes tapasztalatok ive volt vele, hogy a nem túl stabil. inbuild wireless (laptopok, wiis stb OK), de soha nem usb adapter munkát jól értem. Köszi a választ JohnDope |
|
| |||
| |||
| Feltéve, ha a tisztességes technológia használatát, és azt megfelelően működik jól. Néhány új cucc, mint a MIMO ki most sokkal jobb, mint a régi tech. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Dual Band Routers Vs Normál routerek | robina80 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 3 | Augusztus 25, 2009 14:24 |
| EV-DO Routers az Egyesült Királyságban? | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 0 | 1. július 2009 11:41 |
| Két Routers, egy internet-hozzáféréssel, Routers Get "zavaros" | ranunky | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 2 | 22. június 2009 01:42 |
| IE Fagyáspont FEL - több gép - több operációs rendszerek | ehsankhan | Web böngésző és FTP Clients | 1 | 9. június 2009 12:42 |
| Kapcsolódás 2 routers együtt | SgtJohnDoe | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 3 | 11. december 2008 11:31 |
| Téma eszközök | |
| |