![]() |
|
| |||
| |||
| היי האם ניתן לחבר בין שני נתבים אחד קו הטלפון והשתמש שניהם באותו הזמן? תודה מראש JohnDope |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ככל שאני יודע, לא. : (
| |||
| |||
| IM לא מנסה להכפיל את המהירות. heres למה אני רוצה 2 נתבים על קו אחד - יש לנו בשמיים הנתב למטה (כלומר להפעיל / כיבוי כאשר הוא הצורך) ואני רוצה נתב למעלה עם המחשב שלי. אם הייתי במקומך, כדי לקבל נקודת גישה אלחוטית זה היה אומר שאני צריך לרדת והופכים את השמים על הנתב (זה יכול להיות די מעצבן) תודה על תגובה JohnDope |
|
| |||
| |||
| החלף הנוכחי עם נתב אלחוטי אחד. לאחר מכן הפעל כל תוספת באמצעות מחשבים אלחוטיים. אחד הנתב, לא התנתקות. |
|
| |||
| |||
| IM לא להוט אחרי אלחוטית. thats מדוע אני רוצה להיות שני נתבים. אני יכול לנחש אלך להעביר את השמיים הנתב למעלה לקנות נקודת גישה עבור למטה. לחיים JohnDope |
|
| |||
| |||
| למה אתה לא להוט אחרי אלחוטית? |
|
| |||
| |||
| חלק ive היה ניסיון עם זה, כי הם מאוד לא יציבים. inbuild אלחוטית (מחשבים ניידים, wiis בסדר וכו ') אבל לא מתאמי USB פועלים גם בשבילי. תודה על תשובתך JohnDope |
|
| |||
| |||
| מתן אתה משתמש בטכנולוגיה הגון ולהגדיר את זה נכון זה עובד טוב מאוד. חלק דברים חדשים כמו Mimo החוצה עכשיו הרבה יותר טוב מאשר הישן טק. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Dual Band Vs רגיל נתבים נתבים | robina80 | רישות, מודמים & VoIP | 3 | 25 אוגוסט 2009 14:24 |
| EV-DO נתבים בבריטניה? | 4d (Fordy (פורד) אולי | רישות, מודמים & VoIP | 0 | ב -1 ליולי 2009 11:41 |
| שני נתבים, אחד מחובר לאינטרנט, נתבים קבל "מבולבל" | ranunky | רישות, מודמים & VoIP | 2 | 22 יוני 2009 01:42 |
| IE מקפיא למעלה - מספר מכונות - מספר רב של מערכות הפעלה | ehsankhan | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 1 | 9th יוני 2009 12:42 |
| חיבור 2 נתבים יחד | SgtJohnDoe | רישות, מודמים & VoIP | 3 | 11th דצמבר 2008 11:31 |
| שרשרת כלים | |
| |