![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej Je možné prepojiť dva routery na jednu telefónnu linku a používať obe súčasne? Thanks in advance JohnDope |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokiaľ viem, no. : (
| |||
| |||
| Im ne snažia dvojnásobnou rýchlosťou. Heres prečo chcem 2 routery na jednom riadku - máme neba router v prízemí (ktorá je zase zapnuté / vypnuté, keď je potreba) a chcem router nahoře s mojím PC. Kdybych získať bezdrôtový prístupový bod, by to znamenalo, mám prísť dole a zase na oblohe na routeru (to by sa mohlo stať docela otravné) Vďaka za odpoveď JohnDope |
|
| |||
| |||
| Nahradiť existujúce router s bezdrôtovou jedna. Potom spustiť žiadnu extra počítača cez bezdrôtovú. Jeden router, bez odpojenia. |
|
| |||
| |||
| im ne záujem o bezdrôtové. to je dôvod, prečo som chcel mať dva routery. Myslím, že to môže pohybovať hore a nebe router kúpiť prístupový bod nadol. Na zdravie JohnDope |
|
| |||
| |||
| Prečo ste nemali záujem o bezdrôtové? |
|
| |||
| |||
| niektoré zo skúseností IVE mal s ňou je, že nie je príliš stabilný. inbuild bezdrôtové (notebooky, wiis atď sú v poriadku), ale usb adaptéry nikdy prácu aj pre mňa. Vďaka za odpoveď JohnDope |
|
| |||
| |||
| Poskytovanie použitia technológie dôstojná a postavil ho správne to funguje veľmi dobre. Niektoré z nových vecí, ako sú Mimo von je oveľa lepšie ako staré tech. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Dual Band Routery Vs Normal Routers | robina80 | Siete, Modemy & VoIP | 3 | 25.srpna 2009 14:24 |
| EV-DO Routery vo Veľkej Británii? | 4D (Ford (Ford) Ollie | Siete, Modemy & VoIP | 0 | 1. júla 2009 11:41 |
| Dva routery, jeden pripojený k internetu, Routery Získať "pomýlení" | ranunky | Siete, Modemy & VoIP | 2 | 22. júna 2009 01:42 |
| IE mrznúce UP - Viac strojov - viac operačných systémov | ehsankhan | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 1 | 9. jún 2009 12:42 |
| Pripojenie 2 routerov spolu | SgtJohnDoe | Siete, Modemy & VoIP | 3 | 11. december 2008 11:31 |
| Thread Tools | |
| |