![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Еј Да ли је могуће повезати два усмерива на једну телефонску линију и користите их обе у исто време? Хвала унапред ЈохнДопе |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Колико знам, не. : (
| |||
| |||
| Им не тежак за двоструко брзину. Хересу зашто хоћу 2 усмерива на једној линији - имамо скы рутери доле (то јест укључивање / искључивање када је потребно) и ЈА оскудица рутери спрату са мојим рачунар. Да се добити бежичну приступну тачку то би значило да сам дошао доле и скрените неба на рутери (то би могао постати врло узнемирујући) Хвала за одговор ЈохнДопе |
|
| |||
| |||
| Замени тренутне с радио усмјеривач један. Онда трчање било који додатни рачунара путем бежичне. Један рутери, нема одспајање. |
|
| |||
| |||
| им не сличан за радио. тај зашто сам желела да има два усмерива. Ваљда ћемо се покрет у небо рутери степеницама и купити приступна тачка за низ степенице. Живели ЈохнДопе |
|
| |||
| |||
| Зашто си не сличан за радио? |
|
| |||
| |||
| неке од иве имао искуства са тим да се није јако стабилан. инбуилд бел̌ичне (лаптоп, уиис итд су ок), али никада не раде УСБ адаптера на добро за мене. Хвала за одговор ЈохнДопе |
|
| |||
| |||
| Пружање коришћења пристојне технологија и стави га исправно функционише врло добро. Неки од нових ствари попут КОД сада је много боље од старих тецх. |