![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ей Чи можна поєднати два маршрутизаторів для одного телефонної лінії та використовувати їх як в той же час? Спасибо заранее JohnDope |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Наскільки я знаю, немає. : (
| |||
| |||
| Їм не намагається подвоїти швидкість. Херес, чому я хочу 2 маршрутизаторів на одній лінії - у нас є небо маршрутизатора вниз (тобто вмикати / вимикати, коли це необхідно), і я хочу маршрутизатора нагорі з моїм комп'ютером. Якщо б я, щоб отримати бездротовою точкою доступу це означало б, я повинен спуститися вниз і повернути на небі маршрутизатора (це могло б стати дуже дратує) Спасибо за ответ JohnDope |
|
| |||
| |||
| Замініть поточний маршрутизатор з бездротовим один. Потім запустіть будь-яких додаткових ПК через бездротове. Одного маршрутизатор, немає відключення. |
|
| |||
| |||
| їм не зацікавлені в бездротової. Thats, чому я хотів би мати двох маршрутизаторів. Я думаю, иль може рухатися в небо маршрутизатора наверх і купити точку доступу для вниз. Ура JohnDope |
|
| |||
| |||
| Чому ви не зацікавлені в бездротових? |
|
| |||
| |||
| Деякі з досвіду Ive були з ним в тому, що не дуже стабільно. inbuild бездротовий (ноутбуки, Wiis т.д. є ОК), але USB-адаптери ніколи не працюють добре для мене. Спасибо за ответ JohnDope |
|
| |||
| |||
| Забезпечення гідного використання технологій і налаштувати його чи правильно він працює дуже добре. Деякі нові функції, як з Повз зараз набагато краще, ніж старий Tech. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Dual Band Vs Нормальний Маршрутизатори Маршрутизатори | robina80 | Мережа, Модеми & VoIP | 3 | 25 серпня 2009 14:24 |
| EV-DO маршрутизаторів у Великобританії? | 4D (Fordy (Форд) Оллі | Мережа, Модеми & VoIP | 0 | 1 липня 2009 11:41 |
| Двома маршрутизаторами, один з яких підключений до Інтернет, маршрутизатори отримати "плутають" | ranunky | Мережа, Модеми & VoIP | 2 | 22 червня 2009 01:42 |
| Е. Заморожування UP - кілька машин - Декілька операційних системах | ehsankhan | Веб-браузери & FTP-клієнти | 1 | 9 червня 2009 12:42 |
| Підключення 2 маршрутизаторах разом | SgtJohnDoe | Мережа, Модеми & VoIP | 3 | 11 грудня 2008 11:31 |
| Різьба Інструменти | |
| |