![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Добре чувам е мой проблем. Имам Western Digital 250GB книгата ми и паспорт, 120 GB твърд диск. Моят 250GB запазва чупене и аз мисля, че има нещо Todo с факта, че аз го използвате с лаптопа си и трябва да я включете и изключете всичко аз искам да го използвам. Така че аз имам идея аз имам този компютър СТАРИ един 466mhz Celeron и на 192MB RAM и 8 GB твърд диск всички работни перка има стара майка дъска и то включени всички поставени в Ethernet карти и да ги преодолее. включения 250GB твърд диск в Лил за тест има всичко shareing (XP Pro от пътя). Той работеше добре Vids гледане на разстояние от него, когато бях близо WiFi и ми беше силно, но когато стигнах до два бара ляво на моя WiFi на Vids ще получи stuttery малко. Wut аз искам да знам е, има ли по-добра идея от wut U NAS виж чуе. Не е много добър с Linux ай този не го използвате на кутията НСС. Искам да знам за някакъв начин да го направи по-бързо или да имат по-добра система за движение харесвам помагам. Благодарности! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| IM съжалявам но нямам представа какво нас е, можеш ли да разработи
| |||
| |||
| НСС като в Network Attached stoarge. КРЗ за wuts и се интересува от своите навици |
|
| |||
| |||
| ОК овации, както и за Linux е много лесна (кога за последен път сте го опитвам) |
|
| |||
| |||
| linix мента dosent lolzawrdsa работа |
|
| |||
| |||
| wut вид на Linux и ще използва. Xubuntu или направо като Ubuntu или нещо друго |
|
| |||
| |||
| зависи от системата за очила (отново с wut) |
|
| |||
| |||
| Нейната само 466mhz Celeron 192MB на ОВЕН и интегрирана видео карта. този на всички, че на компютъра. Не е много Знам какво мислиш, че може да правят с нея |
|
| |||
| |||
| Hmmm и искате да го използвате като сървър или какво смятате да правите с машината (аз съм доста се първоначалния пост) |
|
| |||
| |||
| prolly чува това, което аз не искам да се случи. Искам да споделя, че компютъра твърд диск през целия ми три и компютърна мрежа съм да си тръгна, че винаги на компютъра, така че аз мога достъп до твърдия диск, когато искам от това, което винаги аз искам компютъра, където само въпрос беше с моя лаптоп и на WiFi. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Въпрос към Далечния Извикай 2 | hitman0042 | PC & конзолата Gaming | 12 | 14 Дек 2008 21:20 |
| Рам Въпрос | P5200 | Процесори, дънни платки & RAM | 8 | 26 ноември 2008 11:59 |
| Само един въпрос (за моя компютър) | PC WhizzKid | Общи Хардуер Чат | 9 | 6 декември 2007 15:08 |
| Друг RAM въпрос! | sturo | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 10 Окт 2007 09:58 |
| Въпрос моля Help> _ < | Ria | Общи Хардуер Чат | 3 | 10 април 2007 12:58 |
| Нишка Инструменти | |
| |