sodomita
![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| ok slyšet je můj problém. Mám Western Digital 250gigabajt mé knihy a 120gigabajt pas pevný disk. Moje 250gigabajt neustále překonává a já myslím, že to má něco todo s tím, že já cvičení ono s má laptop a musí se připojit a odpojit vše já potřeba až k cvičení ono. Takže já mám nápad já mít tento počítač STARÉ 466mhz Celeron a 192 megabajt paměti RAM a 8 GB. Pevného disku všechny pracovní fin jsem stará matka palubě a zapojit vše v předložené k ethernet karty a přemostění je. zapojen 250GB pevným diskem v testu pro lil dostal všechno shareing (xp pro mimochodem). It worked fine sledování vids pryč, když jsem byl blízko a moje wifi byla silná, ale když jsem se dostala až na dva pruty vlevo na mé wifi vids dostane trochu stuttery. Wut chci vědět, je, jsou nějaké lepší nápady z NAS wut u viz slyšet. Nepříliš dobré s linux thats yi nevyužil ji na pole NAS. Chci vědět, v žádném případě, aby bylo rychlejší nebo mít lepší běh systému, prosím, pomozte. Díky! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| im sorry, ale nemám tušení, co nas je, mohl byste vypracovat
| |||
| |||
| NAS jako v síti připojené stoarge. sry o wuts a má rád svůj zvyk |
|
| |||
| |||
| ok fandí, stejně jako pro linux je velmi jednoduchý (kdy jste naposledy zkusit) |
|
| |||
| |||
| linix mint dosent práce lolzawrdsa |
|
| |||
| |||
| wut druhu linux by i použití. Xubuntu, nebo jako rovně ubuntu, nebo něco jiného |
|
| |||
| |||
| závisí na systémové specifikace (opět s wut) |
|
| |||
| |||
| Jejím jediným 466mhz Celeron 192 megabajt paměti RAM a integrovanou grafickou kartou. to je všechno, co má počítač. Není moc já vím, co myslíš, že já si s ním dělat |
|
| |||
| |||
| hmmm a chcete jej použít jako server nebo to, co hodláte dělat s počítači (já dont brát úplně první post) |
|
| |||
| |||
| slyší, co chci prolly se nestane. Chci počítači sdílet pevný disk, který po celý svůj i tři počítačové sítě jsem ti napsat, že počítač vždy tak, že dovedu přístup na pevný disk, když chci od toho, co vůbec chci každém počítači, kde jediný problém byl s mým notebookem a wifi. |