μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP

Register

NAS ερώτηση

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 27 Μάρτη 2008, 10:08
Μέλος Ομάδα

Default NAS ερώτηση

ok ακούω είναι δικό μου πρόβλημα. Έχω ένα Western Digital 250GB βιβλίο μου και ένα διαβατήριο 120 GB σκληρό δίσκο. 250GB μου κρατά το σπάσιμο και νομίζω ότι έχει todo κάτι με το γεγονός ότι εγώ το χρησιμοποιούν με το lap-top μου και πρέπει να το συνδέσετε και να αποσυνδέσετε τα πάντα θέλω να το χρησιμοποιήσετε. Έτσι, πήρα την ιδέα μου έχουν αυτό τον υπολογιστή ΠΑΛΙΑ ένα 466mhz Celeron και 192MB μνήμης RAM και σκληρό δίσκο 8GB όλες τις εργάσιμες fin πήρε παλαιά μητέρα του σκάφους και όλα συνδεθεί στο να τεθεί σε ethernet κάρτες και να γεφυρωθεί. συνδεθεί το 250GB σκληρό δίσκο για το lil δοκιμή έχεις πάντα shareing (XP Pro από τον τρόπο). Δούλεψε πρόστιμο vids βλέποντας μακριά από αυτό, όταν ήμουν κοντά και wifi μου ήταν μεγάλη, αλλά όταν πήρα σε δύο μπαρ αριστερά για wifi μου τη vids θα πάρετε μια stuttery λίγο. Wut θέλω να μάθω είναι υπάρχουν καλύτερες ιδέες NAS από wut u see ακούω. Δεν είναι πολύ καλό με το Linux yi thats δεν το χρησιμοποιείτε για το κουτί NAS. Θέλω να ξέρω κάθε τρόπο να καταστεί ταχύτερα ή να έχουν ένα καλύτερο σύστημα λειτουργεί παρακαλώ βοηθήστε. Ευχαριστώ!
Old 27 Μαρτίου 2008, 13:06
Ομάδα Δωρητών

Default NAS ερώτηση

im λυπάμαι αλλά δεν έχω ιδέα τι είναι nas, θα μπορούσε να επεξεργαστεί
Επίσης, θα μπορούσε να απέχουν από μιλήσουμε κείμενο, "wut" και του αρέσει

Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Motherboard:
asus p5q deluxe
Μνήμες:
4 GIG ocz 1066mhz SLI
Κάρτα γραφικών (ες):
ΕΒΓΑ nvidia 8800 ultra ko
Κάρτα Ήχου:
εποχουμένως
Hard Drive (s):
750 GIG Seagate, 32meg cache
Optical Drive (s):
3 asus dvd συγγραφείς, lightscribe
Υπόθεση / PSU:
Lian-li armoursuite PC-P60
Ψύξη:
tuniq πύργος
Network / Internet:
διπλή θύρες Gigabit LAN
Monitor (ες):
24 "dell 2408wfp
Operating System (s):
winfail Vista 64 | ubuntu / arch linux
Old 27 Μάρτη 2008, 13:18
Μέλος Ομάδα

Default NAS ερώτηση

NAS όπως σε ένα δίκτυο που επισυνάπτεται stoarge. sry για το wuts και συμπαθεί μια συνήθεια του
Old 27 Μάρτη 2008, 13:25
Ομάδα Δωρητών

Default NAS ερώτηση

cheers ok, όπως και για το Linux είναι πολύ απλό (όταν έκανες την τελευταία να το δοκιμάσετε)
Old 27 Μάρτη 2008, 16:05
Banned Ομάδα

Default NAS ερώτηση

linix μέντα lolzawrdsa εργασίας dosent
Old 27 Μάρτη 2008, 19:57
Μέλος Ομάδα

Default NAS ερώτηση

wut είδος του Linux θα μπορώ να χρησιμοποιήσω. Xubuntu ή όπως ευθεία ubuntu ή κάτι άλλο
Old 28 Μάρτη 2008, 01:07
Ομάδα Δωρητών

Default NAS ερώτηση

εξαρτάται από τις προδιαγραφές του συστήματος (και πάλι με την wut)
Old 28 Μάρτη 2008, 09:31
Μέλος Ομάδα

Default NAS ερώτηση

Μόνο του 466mhz Celeron 192MB μνήμης RAM και ολοκληρωμένων κάρτα βίντεο. thats όλοι ότι ο υπολογιστής έχει. Δεν πολύ ξέρω τι νομίζεις ότι μπορώ να κάνω με αυτό
Old 28 Μάρτη 2008, 09:34
Ομάδα Δωρητών

Default NAS ερώτηση

hmmm και θέλετε να το χρησιμοποιήσετε ως διακομιστής ή τι σκοπεύετε να κάνετε με το μηχάνημα (i dont πάρει αρκετά την αρχική θέση)
Old 28η Μαρ 2008, 09:43
Μέλος Ομάδα

Default NAS ερώτηση

ακούει τι θέλω prolly δεν θα συμβεί. Θέλω ο υπολογιστής να μοιραστούν αυτό το σκληρό δίσκο σε ολόκληρο το δίκτυο τριών i υπολογιστή μου είμαι Θα το αφήσω αυτό τον υπολογιστή πάντα έτσι ώστε να μπορούν να έχουν πρόσβαση στο σκληρό δίσκο όταν θέλω από ό, τι ποτέ εγώ θέλω κάθε υπολογιστή όπου το μόνο ζήτημα ήταν με το lap-top μου και το wifi.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Ερώτηση σχετικά με το Far Cry 2 hitman0042 PC & Console Gaming 12 14 Δεκ. 2008 21:20
Ερώτηση Ram P5200 Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 8 26 Νοε 2008 11:59
Απλά μια ερώτηση (Σχετικά με τον υπολογιστή μου) PC WhizzKid Γενική Συζήτηση Hardware 9 6 Δεκ 2007 15:08
Ένα άλλο ερώτημα RAM! sturo Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 2 10 Οκτ 2007 09:58
Ερώτηση παρακαλώ βοηθήσει> _ < Ria Γενική Συζήτηση Hardware 3 10 Απρ 2007 12:58
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.