![]() |
|
| |||
| |||
| ok ακούω είναι δικό μου πρόβλημα. Έχω ένα Western Digital 250GB βιβλίο μου και ένα διαβατήριο 120 GB σκληρό δίσκο. 250GB μου κρατά το σπάσιμο και νομίζω ότι έχει todo κάτι με το γεγονός ότι εγώ το χρησιμοποιούν με το lap-top μου και πρέπει να το συνδέσετε και να αποσυνδέσετε τα πάντα θέλω να το χρησιμοποιήσετε. Έτσι, πήρα την ιδέα μου έχουν αυτό τον υπολογιστή ΠΑΛΙΑ ένα 466mhz Celeron και 192MB μνήμης RAM και σκληρό δίσκο 8GB όλες τις εργάσιμες fin πήρε παλαιά μητέρα του σκάφους και όλα συνδεθεί στο να τεθεί σε ethernet κάρτες και να γεφυρωθεί. συνδεθεί το 250GB σκληρό δίσκο για το lil δοκιμή έχεις πάντα shareing (XP Pro από τον τρόπο). Δούλεψε πρόστιμο vids βλέποντας μακριά από αυτό, όταν ήμουν κοντά και wifi μου ήταν μεγάλη, αλλά όταν πήρα σε δύο μπαρ αριστερά για wifi μου τη vids θα πάρετε μια stuttery λίγο. Wut θέλω να μάθω είναι υπάρχουν καλύτερες ιδέες NAS από wut u see ακούω. Δεν είναι πολύ καλό με το Linux yi thats δεν το χρησιμοποιείτε για το κουτί NAS. Θέλω να ξέρω κάθε τρόπο να καταστεί ταχύτερα ή να έχουν ένα καλύτερο σύστημα λειτουργεί παρακαλώ βοηθήστε. Ευχαριστώ! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| im λυπάμαι αλλά δεν έχω ιδέα τι είναι nas, θα μπορούσε να επεξεργαστεί
| |||
| |||
| NAS όπως σε ένα δίκτυο που επισυνάπτεται stoarge. sry για το wuts και συμπαθεί μια συνήθεια του |
|
| |||
| |||
| cheers ok, όπως και για το Linux είναι πολύ απλό (όταν έκανες την τελευταία να το δοκιμάσετε) |
|
| |||
| |||
| linix μέντα lolzawrdsa εργασίας dosent |
|
| |||
| |||
| wut είδος του Linux θα μπορώ να χρησιμοποιήσω. Xubuntu ή όπως ευθεία ubuntu ή κάτι άλλο |
|
| |||
| |||
| εξαρτάται από τις προδιαγραφές του συστήματος (και πάλι με την wut) |
|
| |||
| |||
| Μόνο του 466mhz Celeron 192MB μνήμης RAM και ολοκληρωμένων κάρτα βίντεο. thats όλοι ότι ο υπολογιστής έχει. Δεν πολύ ξέρω τι νομίζεις ότι μπορώ να κάνω με αυτό |
|
| |||
| |||
| hmmm και θέλετε να το χρησιμοποιήσετε ως διακομιστής ή τι σκοπεύετε να κάνετε με το μηχάνημα (i dont πάρει αρκετά την αρχική θέση) |
|
| |||
| |||
| ακούει τι θέλω prolly δεν θα συμβεί. Θέλω ο υπολογιστής να μοιραστούν αυτό το σκληρό δίσκο σε ολόκληρο το δίκτυο τριών i υπολογιστή μου είμαι Θα το αφήσω αυτό τον υπολογιστή πάντα έτσι ώστε να μπορούν να έχουν πρόσβαση στο σκληρό δίσκο όταν θέλω από ό, τι ποτέ εγώ θέλω κάθε υπολογιστή όπου το μόνο ζήτημα ήταν με το lap-top μου και το wifi. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ερώτηση σχετικά με το Far Cry 2 | hitman0042 | PC & Console Gaming | 12 | 14 Δεκ. 2008 21:20 |
| Ερώτηση Ram | P5200 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 8 | 26 Νοε 2008 11:59 |
| Απλά μια ερώτηση (Σχετικά με τον υπολογιστή μου) | PC WhizzKid | Γενική Συζήτηση Hardware | 9 | 6 Δεκ 2007 15:08 |
| Ένα άλλο ερώτημα RAM! | sturo | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 10 Οκτ 2007 09:58 |
| Ερώτηση παρακαλώ βοηθήσει> _ < | Ria | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 10 Απρ 2007 12:58 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |