![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ok čujemo se moj problem. imam Western Digital 250GB moju knjigu i putovnicu 120 GB hard disk. Moj 250GB čuva razbijanje i ja mislim da ima nešto todo s činjenicom da sam ga koristiti s moj laptop i to je plug-in i odspojite sve ja oskudica za korist to. Na taj način JA je dobio ideju imam ovo staro računalo Celeron 466mhz i 192MB RAM-a i 8gb hard disk sve radne peraja dobiven stara majka odbora i priključen na sve staviti na Ethernet kartica u njima i premostio. priključena 250GB hard disk u za lil test dobio sve shareing (XP Pro na putu). Internet izrađen prekid promatranje vids izvan nje kad sam bio blizu i moja WiFi je bila jaka, ali kada sam dobio sve do dvije prečke lijevo na moj WiFi vids bi dobili malo stuttery. Wut želim znati je jesu li bolji NAS ideje iz wut u vidjeti čuti. Ne baš dobra sa Linux thats yi nije ga koristiti na NAS kutija. Želim znati od bilo koji način kako bi se brže ili da imaju bolji sustav izvodi ugoditi pomoć. Hvala! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| im žao, ali ja nemam pojma što nas je, može li razraditi
| |||
| |||
| NAS kao u mrežu priključen stoarge. sry o wuts i voli svoju naviku |
|
| |||
| |||
| ok klicati, kao i za Linux je vrlo jednostavna (kad ste zadnji probati) |
|
| |||
| |||
| linix odlicno dosent rad lolzawrdsa |
|
| |||
| |||
| wut vrsta Linux bi ja korist. Xubuntu ili kao što je ravno ubuntu ili nešto drugo |
|
| |||
| |||
| ovisi o sustavu naočale (opet s wut) |
|
| |||
| |||
| Njegova jedina 466mhz Celeron 192MB RAM memorije i integrirane grafičke kartice. thats sve da računalo ima. Nije toliko ja znam Što mislite ja mogu učiniti s njom |
|
| |||
| |||
| hmmm i želite ga koristiti kao server ili što da li vi namjeravate učiniti sa stroja (ja dont dobiti sasvim početni post) |
|
| |||
| |||
| čuje ono što ne želim prolly gonna happen. Želim računalo podijeliti taj hard disk na moj sva tri računalna mreža i am gonna ostavite da se uvijek na računalo, tako da ja mogu pristupiti hard disk našto ja oskudica iz računala sve što želim bilo gdje jedino pitanje bilo s moj laptop i WiFi. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Pitanje o Far Cry 2 | hitman0042 | PC & konzole Igre | 12 | 14. prosinac 2008 21:20 |
| Ram Pitanje | P5200 | CPU, Matične ploče i RAM | 8 | 26. studeni 2008 11:59 |
| Samo je pitanje (o moj PC) | PC WhizzKid | General Hardware Chat | 9 | 6. prosinac 2007 15:08 |
| Drugi RAM pitanje! | sturo | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 10. listopad 2007 09:58 |
| Pitanje ugoditi pomoć> _ < | Rijas | General Hardware Chat | 3 | 10. travanj 2007 12:58 |
| Thread Tools | |
| |