![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| ok hallok, az én problémám. nekem van egy Western Digital 250GB könyvem és egy 120 GB-os merevlemez útlevél. Az én 250GB tartja feltörése és azt hiszem valami todo azzal, hogy én használ ez-val az én-m laptop és ennyi csatlakoztassa és húzza ki minden alkalommal szeretném használni azt. Tehát én kapott az ötlet nekem van ez a régi számítógép egy 466mhz Celeron és 192MB RAM-mal és egy 8 GB-os merevlemez minden dolgozó fin megöregedett alaplap és bedugott az egészet kerülő ethernet kártya és áthidalni őket. csatlakoztatva van a 250 GB-os meghajtó a lil test minden van, shareing (XP Pro az úton). Ez munkás finom videókat néz le rá, amikor közel volt és az én wifi erős volt, de amikor én kapott le a két tábla maradt az én wifi a videókat is egy kicsit stuttery. Wut akarom tudni, vannak-e olyan NAS jobb ötletek wut u see hallani. Nem túl jó a linux thats yi nem használta azt a NAS doboz. Tudni akarom, hogy bármilyen módon, hogy azt gyorsabb, vagy van egy jobb futó rendszeren kérem, segítsen. Köszönöm! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| im sorry, de fogalmam sincs, mi nas van, tudnál bonyolult
| |||
| |||
| NAS, mint a mellékelt hálózati stoarge. sry kapcsolatos wuts és szereti a egy szokás |
|
| |||
| |||
| ok cheers, mint a Linux, hogy nagyon egyszerű (mikor utoljára próbálni) |
|
| |||
| |||
| linix mint adag munka lolzawrdsa |
|
| |||
| |||
| wut fajta linux fogok én használni. Xubuntu vagy hasonló egyenes ubuntu vagy valami más |
|
| |||
| |||
| függ a rendszer szemüveg (ismét a wut) |
|
| |||
| |||
| Ennek csak egy 466mhz Celeron 192MB RAM-mal és integrált videokártyát. amit minden, hogy a számítógépen. Nem nagyon tudom, mit gondol tudok vele csinálni |
|
| |||
| |||
| hmmm, és szeretné használni, mint egy szerver vagy mit szándékozik tenni a gépet (én dont kap elég az eredeti post) |
|
| |||
| |||
| hallja, amit akarok prolly nem fog megtörténni. Szeretném, ha a számítógép osztja ezt a merevlemezt a fejem teljes, három számítógépes hálózat én fog hagyni, hogy a számítógép mindig úgy, hogy tudok hozzáférni a merevlemez mikor én akar attól, amit valaha is akarok olyan számítógépet, ahol az egyetlen kérdés az én laptop és a wifi. |