![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Gerai girdi mano problema. Turiu Western Digital 250GB mano knyga ir 120 GB kietąjį diską pasą. Mano 250GB saugo įsilaužimo ir manau, kad yra kažkas todo su tuo, kad aš jį naudoti su savo nešiojamuoju kompiuteriu ir turi prijungti ir atjungti everytime I norite jį naudoti. So I got idėja turiu seną kompiuterį Celeron 466mhz ir 192MB RAM, 8GB kietąjį diską visas darbo gal turite sena motina valdybos ir prijungti jį visi teikiami Ethernet kortelės ir įveikti juos. prijungtas 250GB kietąjį diską už lil testas got everything shareing (XP Pro keliu). It worked fine watching vids ne apie tai, kai man buvo artimi ir mano wifi buvo stiprus, bet kai aš žemyn du barai kairės į mano bevielio Vids gaus truputį stuttery. Wut Noriu sužinoti, ar yra geriau nano idėjas Wut u see išgirsti. Ne labai gerai su Linux thats yi nesinaudojo jo nano laukelyje. Aš noriu žinoti, bet taip, kad būtų greičiau arba, kad geriau veikia sistema Please help. Ačiū! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| im sorry, bet aš neįsivaizduoju, kas mus yra, gal galėtumėte parengti
| |||
| |||
| Nano kaip tinklo pridedamas stoarge. sry apie wuts ir mėgsta savo įpročio |
|
| |||
| |||
| Gerai Cheers, kaip Linux yra labai paprasta (kai jūs paskutinį kartą bandyti jį) |
|
| |||
| |||
| linix mėta dosent darbo lolzawrdsa |
|
| |||
| |||
| Wut rūšies Linux turėčiau naudoti. Xubuntu ar panašių tiesiai Ubuntu ar kažkas |
|
| |||
| |||
| priklauso nuo sistemos specifikacijų (vėl Wut) |
|
| |||
| |||
| Jos tik 466mhz Celeron 192MB RAM ir integruota vaizdo plokštė. Thats visiems, kad kompiuteris. Ne daug žinau, ką manote aš galiu daryti su juo |
|
| |||
| |||
| Hmmm, ir jūs norite jį naudoti kaip serverio ar ką jūs ketinate daryti su mašina (I dont visiškai gauti pirminį pranešimą) |
|
| |||
| |||
| girdi, ką aš noriu prolly Not Gonna atsitikti. Noriu kompiuterio kietojo disko dalį, kad per visą savo trijų kompiuterių tinklo Esu gonna palikti, kad kompiuteris visada taip, kad galėčiau naudotis kietąjį diską, kai noriu iš to, kas kada nors kompiuteris Noriu bet kur tik klausimas buvo su savo nešiojamuoju kompiuteriu ir WiFi. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Klausimas apie Far Cry 2 | hitman0042 | PC & konsolės Žaidimai | 12 | 14 gruodis 2008 21:20 |
| Ram Klausimas | P5200 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 8 | Lapkritis 26, 2008 11:59 |
| Tiesiog klausimas (Apie Mano PC) | PC WhizzKid | General Hardware Chat | 9 | 6 gruodis 2007 15:08 |
| Kitas RAM klausimą! | sturo | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | 10 spalis 2007 09:58 |
| Klausimas Please help> _ < | Ria | General Hardware Chat | 3 | Balandis 10, 2007 12:58 |
| Temos įrankiai | |
| |