![]() |
|
| |||
| |||
| ok dzirdēt ir mana problēma. i ir WESTERN DIGITAL 250GB manu grāmatu un 120 gb pase cieto disku. Mans 250GB tur pārkāpj, un es domāju, ka tas ir kaut kas todo ar to, ka es to izmantot ar savu portatīvo datoru un ir plug to un atvienojiet everytime i want to izmantot. So i got ideja Man ir vecais dators Celeron 466mhz un 192MB RAM un 8 GB cieto disku, visos darba fin got vecā māte klāja, un pieslēgts viss ir izvirzīti ethernet kartes un mazināt tos. pieslēgts 250GB cieto disku, lai lil testa got viss shareing (xp pro ar veidā). Tā strādāja fine vērošanas vids pie tā, kad man bija tuvs un mans wifi bija spēcīgs, bet kad es saņēmu uz leju, lai divas tāfelītes atstājis uz manu wifi vids iegūtu mazliet stuttery. WUT Es vēlos zināt, vai ir labāka NAS idejas WUT u redzēt dzirdēt. Ne pārāk labi ar linux thats yi neizmantoja to NAS lodziņā. Es gribētu zināt kādā veidā to darīt ātrāk vai ir labākas darba sistēmas please help. Pateicība! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| im sorry, bet man nav ne jausmas, ko nas ir, vai jūs varētu izstrādāt
| |||
| |||
| NAS kā tīkla pievienots stoarge. sry par wuts un patīk tā ieraduma |
|
| |||
| |||
| ok cheers, tāpat kā linux ir ļoti vienkārša (ja jūs pēdējā mēģināt to) |
|
| |||
| |||
| linix mint dosent darba lolzawrdsa |
|
| |||
| |||
| WUT veida linux varētu izmantot. Xubuntu vai kā tieši ubuntu vai kaut kas cits |
|
| |||
| |||
| atkarīgs no sistēmas specs (atkal ar WUT) |
|
| |||
| |||
| Tā tikai 466mhz Celeron 192MB RAM un integrēto video karti. thats viss dators. Nav daudz es zinu, ko jūs domājat es varu darīt ar to |
|
| |||
| |||
| hmmm, un jūs vēlaties to izmantot kā serveri vai ko jūs plānojat darīt ar mašīnu (i dont diezgan iegūt sākotnējo post) |
|
| |||
| |||
| dzird to, ko es gribu prolly nav gonna notikt. Es gribu datora daļu, cieto disku pa visu manu trīs datortīkla i am gonna atstāt šajā datorā vienmēr, lai es varētu piekļūt cieto disku, kad es gribu no tā, ko kādreiz datora es gribu visiem, ja vienīgais jautājums bija kopā ar savu portatīvo datoru un wifi. |
![]() |
|
| Bookmarks |