![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| ok usłyszeć mój problem. Mam Western Digital 250GB mojej książki i 120 GB dysk twardy paszport. Moje 250GB trzyma łamanie i myślę, że ma todo coś z tym, że mogę go używać z laptopem i trzeba go podłączyć i odłączyć Everytime I chcą go używać. Więc mam i myśl, tym komputerze OLD Celeron 466mhz i 192MB RAM i 8GB dysk twardy wszystkich fin pracy dostałem stary płycie głównej i podłączyć to wszystko do wprowadzenia do karty Ethernet i przezwyciężyć je. podłączone w 250GB dysk twardy na lil test got everything współdzielić (XP Pro w drodze). It worked fine vids oglądania off, kiedy byłem blisko i moje wifi była silna, ale kiedy dostałem się do dwóch barów w lewo na moje wifi vids dostanie stuttery bit. Wut Chcę wiedzieć, czy są jakieś lepsze pomysły od NAS wut u see usłyszeć. Not very good with Linux thats yi nie używać go w polu NAS. Chcę wiedzieć o niczym, aby to szybciej lub lepiej działającego systemu prosimy o pomoc. Dzięki! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| im sorry ale nie mam pojęcia, co nas jest, można opracować
| |||
| |||
| NAS, jak w sieci dołączone stoarge. sry o wuts i lubi swoje przyzwyczajenia |
|
| |||
| |||
| cheers ok, jak dla Linuksa jest bardzo proste (Kiedy ostatnio spróbuj) |
|
| |||
| |||
| linix dosent lolzawrdsa mięty pracy |
|
| |||
| |||
| PW rodzaju linux nie używam. ubuntu czy jak prosto ubuntu czy coś innego |
|
| |||
| |||
| zależy od specyfikacji systemu (ponownie PW) |
|
| |||
| |||
| Jej tylko 466mhz Celeron 192MB pamięci RAM i zintegrowaną kartę graficzną. thats all, że w komputerze. Nie bardzo wiem, co myślisz i można z nim zrobić |
|
| |||
| |||
| hmmm i chcesz używać go jako serwer lub co zamierza Pan zrobić z komputera (i dont get dość pierwszy post) |
|
| |||
| |||
| słyszy, czego chcę, nie prolly będzie. Chcę komputera do akcji, że dysk twardy na mój cały trzyletni i sieci komputerowej jestem Gonna Leave tego komputera zawsze tak, że można uzyskać dostęp do dysku twardego, kiedy chcę z tego, co kiedykolwiek i gdziekolwiek chcą komputera tylko problem był z moim laptopem i wifi. |
![]() |
|
| Zakładki |