![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| OK auzi este problema mea. eu am un 250GB Western Digital My Book şi un paşaport 120 GB hard-disk. 250GB meu ţine de rupere şi cred că le-a rezolvat ceva cu faptul ca i folos it cu meu laptop şi trebuie să introduceţi în priză şi deconectaţi tot i să-l folosiţi. Aşa că am am idee au acest computer vechi o Celeron 466mhz şi 192MB de RAM şi un hard disk de 8 GB toate fin de lucru am bord vechi mama şi conectate le pe toate în a pune la ethernet carduri în punte şi ele. conectat hard disk de 250GB pentru test în Lil tot ce-shareing (XP Pro apropo). It worked vids uitam fin jos de pe ea când am fost aproape şi WiFi mea a fost puternică, dar când am ajuns în jos pentru a două bare stanga pe Internet WI-FI meu vids s-ar lua un pic stuttery. Wut vreau sa stiu este acolo sunt mai bine ideile SNC u de la UVT a se vedea auzi. Nu foarte bună cu Linux Yi thats nu au folosit-o pe cutie SNC. Vreau să ştiu de nici un fel pentru a face mai repede sau de a avea un sistem mai bun care rulează, vă rugăm să ajute. Mulţumesc! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| im pare rău, dar nu am nici o idee despre ce NAS este, aţi putea elabora
| |||
| |||
| NAS ca într-o reţea ataşat stoarge. sry despre wuts şi îi place un obicei sale |
|
| |||
| |||
| noroc OK, ca pentru Linux este foarte simplu (atunci când te-ai ultima încercaţi să-l) |
|
| |||
| |||
| linix mentă dosent de muncă lolzawrdsa |
|
| |||
| |||
| UVT fel de Linux mi-ar folosi. Xubuntu sau ca Ubuntu drepte sau altceva |
|
| |||
| |||
| depinde de specificaţiile de sistem (din nou cu UVT) |
|
| |||
| |||
| Acestuia doar un Celeron 466mhz 192MB de RAM şi carte video integrată. thats tot ce computerul are. Nu am de mult stiu Ce crezi că pot să fac cu ea |
|
| |||
| |||
| Hmmm şi nu doriţi să utilizaţi o ca pe un server sau ce ai de gînd să faci cu masina (i dont destul de a lua post iniţială) |
|
| |||
| |||
| aude ceea ce vreau eu, nu prolly o să se întâmple. Vreau calculator pentru a partaja că peste întregul hard-disk-mi trei I reţea de calculatoare sînt va pleca mereu pe acel computer, astfel încât să i a putea accesa unitatea hard disk atunci când vreau eu de la calculator tot ceea ce vreau nici în cazul în care singura problemă a fost cu laptop-ul meu şi WiFi. |