![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ok počuť je môj problém. Mám Western Digital 250gigabajt moje knihy a 120gigabajt pas pevný disk. Moja 250gigabajt neustále prekonáva a ja myslím, že to má niečo todo s tým, že ja cvičenie ono s má laptop a musia sa pripojiť a odpojiť všetko já potreba až na cvičenie ono. Takže já mám nápad já mať tento počítač STARÉ 466MHz Celeron a 192 megabajt pamäte RAM a 8 GB. Pevného disku všetky pracovné fin som stará matka palube a zapojiť všetko v predloženej na ethernet karty a premostenie je. zapojený 250GB pevným diskom v teste pre lil dostal všetko shareing (xp pre mimochodom). It worked fine sledovanie vids preč, keď som bol blízko a moja wifi bola silná, ale keď som sa dostala až na dva prúty vľavo na mojej wifi vids dostane trochu Stutter. Wut chcem vedieť, je, sú nejaké lepšie nápady z NAS Wut u pozri počuť. Nie veľmi dobré s linux thats yi nevyužil ju na pole NAS. Chcem vedieť, v žiadnom prípade, aby bolo rýchlejšie, alebo mať lepší beh systému, prosím, pomôžte. Vďaka! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| im sorry, ale nemám tušenie, čo nas je, mohol by ste vypracovať
| |||
| |||
| NAS ako v sieti pripojenej stoarge. sry o wuts a má rád svoj zvyk |
|
| |||
| |||
| ok fandia, rovnako ako pre linux je veľmi jednoduchý (kedy ste naposledy skúsiť) |
|
| |||
| |||
| linix mint dosent práce lolzawrdsa |
|
| |||
| |||
| Wut druhu linux by aj použitie. Xubuntu, alebo ako rovno ubuntu, alebo niečo iné |
|
| |||
| |||
| závisí na systémové špecifikácie (opäť s Wut) |
|
| |||
| |||
| Jej jediným 466MHz Celeron 192 megabajt pamäte RAM a integrovanou grafickou kartou. to je všetko, čo má počítač. Nie je moc já vím, čo myslíš, že ja si s ním robiť |
|
| |||
| |||
| hmmm a chcete ho použiť ako server alebo to, čo mienite robiť s počítačmi (já dont brať úplne prvý post) |
|
| |||
| |||
| počuje, čo chcem Pröll sa nestane. Chcem počítači zdieľať pevný disk, ktorý po celý svoj i tri počítačovej siete som ti napísať, že počítač vždy tak, že dokážem prístup na pevný disk, keď chcem od toho, čo vôbec chcem každom počítači, kde jediný problém bol s mojím notebookom a wifi. |