![]() |
|
|
|||
|
|||
|
ok Hear My sorundur. i bir Western Digital 250gb var benim kitap ve 120 GB sabit disk pasaport. Benim 250GB kırma tutar ve i want it kullanmak gerçeği benim laptop ile kullanmak ve sahip takın ve her i çıkarın todo bir şey olduğunu düşünüyor. Öylesine i fikri var bu eski bir bilgisayara sahip 466mhz Celeron ve 192MB RAM ve bir 8gb tüm çalışma fin eski Anakartta var ve ethernet kartları koymak içinde takılı ve onları köprü sürücü zor. lil testi için her şey var içinde shareing 250GB sabit disk takılı (XP Pro arada). Onun bir zaman i yakın ve benim wifi güçlüydü ama ne zaman i aşağı iki bar vids biraz stuttery alacağı benim wifi üzerinde sola var ince iş vids kapalı çalıştı. Wut Bilmek İstediğiniz orada wut u herhangi bir iyi NAS fikirler duymak bakın. Pek Linux thats yi ile NAS kutusunu kullanmak iyi değildi. Ben herhangi bir şekilde bilmek için daha hızlı veya daha iyi bir çalışma sistemi lütfen yardım için yapmak istiyorum. Teşekkürler!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Üzgünüm ama ne, sen ayrıntı verebilir bir nas bir fikrim yok im
|
|||
|
|||
|
NAS bir ağ stoarge bağlı olarak. wuts hakkında sry ve alışkanlık seviyor
|
|
|
|||
|
|||
|
Linux için ok cheers gibi çok bunu deneyin) geçen (Ne zaman basit
|
|
|
|||
|
|||
|
linix nane dosent çalışma lolzawrdsa
|
|
|
|||
|
|||
|
Linux wut tür i kullanabilirsiniz. Xubuntu veya düz ubuntu ya da başka bir şey gibi
|
|
|
|||
|
|||
|
sistem özellikleri üzerinde (tekrar wut ile göre değişir)
|
|
|
|||
|
|||
|
RAM ve entegre ekran kartı ve onun sadece bir 466mhz Celeron 192MB. thats all bilgisayar var. Pek i ne i ile yapabileceğiniz düşünüyorsunuz biliyorum
|
|
|
|||
|
|||
|
hmmm ve bir sunucu olarak kullanabilirsiniz veya istediğiniz ne makine ile yapmak niyetinde yapabilirim (i dont oldukça) ilk mesaj olsun
|
|
|
|||
|
|||
|
i prolly gonna happen ne istemiyor duyar. Ben bilgisayara paylaşmak benim bütün üç bilgisayar ağı i üzerinden sabit sürücü, bilgisayarın böylece Ben ne kadar bilgisayar i istediğiniz herhangi bir yerde tek sorun benim laptop ve idi istediğiniz sabit disk erişebilirsiniz bırakmaktır yapacağım istiyorum WiFi.
|