![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| OK почути моя проблема. Я 250GB Western Digital My Book і 120 Гб жорстким диском паспорта. Моя 250GB продовжує бити, і я думаю, що це щось Todo з тим, що я використовую його з мого ноутбука і підключити його і відключіть Everytime я хочу його використати. Я взяв ідею я цього комп'ютера OLD Celeron 466 МГц та 192 Мб оперативної пам'яті і жорсткого диска 8gb всіх робочих FIN отримав стару материнської плати і підключити все це, щоб покласти в Ethernet-карт і мосту ім. підключено 250GB жорсткий диск для Lil випробувань отримали всі shareing (XP Pro, до речі). Він працював штрафу дивляться Vids що відходять від нього, коли я був близький і моєї WiFi була сильною, але коли я взявся за два бари на мою ліву WiFi Vids б отримати трохи stuttery. Wut Я хочу знати, чи є кращий НАН ідеї WuT U See почути. Не дуже добре з Linux Ю. І. Thats не використовувати його на полі NAS. Я хочу знати ні одного способу зробити це швидше або мати краще працюючій системі будь ласка, допоможіть. Спасибо! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| І. М. Вибачте, але я поняття не маю, що нас це, могли б ви розробити
| |||
| |||
| НАН України, як в мережеві stoarge. SRY про wuts і любить свою звичку |
|
| |||
| |||
| OK ура, як і для Linux, він дуже простий (коли ви останній раз спробуйте) |
|
| |||
| |||
| Linix м'ята доцент роботу lolzawrdsa |
|
| |||
| |||
| WuT виду Linux б я використовую. Xubuntu або як прямий Ubuntu або щось інше |
|
| |||
| |||
| залежить від системи специфікації (знову ж таки з WuT) |
|
| |||
| |||
| Його тільки Celeron 466 МГц 192 МБ оперативної пам'яті і комплексного відеокарти. Це все, що комп'ютер має. Не багато я знаю, що ви думаєте, я можу робити з нею |
|
| |||
| |||
| Ммм, і ви хочете використовувати його в якості сервера або що ви збираєтеся робити з машиною (I Dont достатньо отримати початкові посада) |
|
| |||
| |||
| чує, що я хочу Prolly не відбудеться. Я хочу, щоб комп'ютер робити, що жорсткий диск над моїм всього три я комп'ютерну мережу AM Gonna Leave цьому комп'ютері завжди, щоб я міг отримати доступ до жорсткого диску, коли я хочу від того, що коли-небудь я хочу будь-якого комп'ютера, де єдиною проблемою була тоді з моїм ноутбуком та WiFi. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Питання про Far Cry 2 | hitman0042 | PC & консоль Gaming | 12 | 14 грудня 2008 21:20 |
| Рам питання | P5200 | Процесори, материнські плати RAM & | 8 | 26 листопада 2008 11:59 |
| Просто питання (About My PC) | PC Whizzkid | Генеральний обладнання чат | 9 | 6 грудня 2007 15:08 |
| Інші ОЗУ питання! | sturo | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 10 жовтня 2007 09:58 |
| Питання Прохання допомогти> _ < | Ria | Генеральний обладнання чат | 3 | 10 квітня 2007 12:58 |
| Різьба Інструменти | |
| |