по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > В мрежа, модеми & VoIP

Register

Нуждаете Ethernet-бързо, отколкото 10MBps!

Reply

Нишка Инструменти
Old 5 май 2009 г., 11:36
Номер на групата

Хей,

Моят Ethernet връзка скоростта на връзката е 10MBps, досадно нещо е това е свързано с моята Xbox, а аз само я реализира на тази скорост.

Така че сте похарчени часа тралирането чрез настройки, конфигуриране неща като DMZ др

Когато цялото време тя беше в действителност е ограничено от връзката ..

Има бърз PCI карти на разположение?

Или мога да chage на скоростта по някакъв начин? (Аз забелязах от бързо търсене на Амазония, че D-Link "бързи" Ethernet PCI бе оценени 10/100, значи това не можете да го настроите между 10 и 100?)
Old 5 май 2009 г., 12:21
Номер на групата

Смотаняк.

(И не, аз не знам отговора, просто исках да ти се обадя глупак LOL. Освен това, искам да се знае твърде )
Old 5 май 2009 г., 12:51
Номер на групата

Това е обикновено много бързо, но можете да изберете създаване на Intel Gigabit NIC за доста евтино. Не сте сигурни как адаптера на Xbox е, че може да се maxing го вече.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "

Моята система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Дънната платка:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM памет:
2GB Патриотичния Екстремни Ефективност
Графична карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Звук Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (и):
80GB + 500GB
Оптично устройство (а):
2x SATA
Дело / PSU:
Antec 900 620 W Aerocool zeroDBA
Охлаждане:
4x 120 мм Yate-гмуркач + 200 mm нагоре
Мрежа / Интернет:
Qwest
Монитор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операционна система (и):
Windows XP + 7
Old 5 май 2009 г., 13:06
Номер на групата

Не да Fordy думи в устата на въглерод, но аз мисля, че той е бил питам (и) в случаите, когато с 10/100 карта, можете да зададете скорост от 10 до 100 или ако просто взема независимо от скоростта на вашата връзка е между 10 и 100. LOL Ако това не е това, което той е бил питам, а след това съм аз. (без резба отвличане, предназначени Оли).
Old 5 май 2009 г., 13:31
Номер на групата

Не се тревожете Бъба, това е точно малко нещо, което трябва да направите.

Аз не мисля, 10MBps би могла да бъде най-много за това, че звучи малко прекалено нисък за мен? И това е единствената причина, заради която може да измисля за МИГ ли свири неща като COD4.

Също така всички мои приятели, които работят техните X360 от Ethernet за PC опит същата МИГ да правя, а тези с най-overpriced безжичен адаптер, не.

Така, както аз виждам, че на повече от съвпадение ..
Old 5 май 2009 г., 15:01
Номер на групата

http://en.wikipedia.org/wiki/10/100_switch

И не, 1.25mb / и е доста бърз, най-вече, защото на практика безжичен тенденция да достигне около същата скорост също. Може би както и мотика на 10/100 за евтини, прилича на 360 има една, така, че следва да бъде в състояние да направят 100mbps.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
Old 5 май 2009 г., 15:05
Номер на групата

Благодаря за връзка и информация Carbon.
Old 6-ти май 2009 г., 08:30
Номер на групата

Благодарение Carbon, но аз googled ми mobo и изглежда, че на борда е 10/100/1000 иначе, така че може би тя ще бъде по-добър от стария си персонален компютър във всеки случай. (I havn't действително опитвали Xbox върху нея още ..)

Благодарности.
Old 6-ти май 2009 г., 10:20
Член Група

Какво си ти, свързани с? известен още като е свързан към вашето устройство може да се пускат в 100mbps, а не 10? Вярвам, Im право казва, че адаптера ключове за най-високата възможна скорост.
Old 6-ти май 2009 г., 13:03
Модератор Група

Първо 10Mbs начин е достатъчно, за да стартирате Xbox в мрежата. Може да се направи с глоба 2mbps.

Аз съм много сигурен, че Xbox е не по-малко 10/100 всъщност съм сигурен за това.

Ако имате включите в мрежата, и три мрежата карти, двама в 100Mbps и един в 10Mbps, двете 100Mbps тях ще говорим с пълна скорост, но когато говорим за 10Mbps устройство, след което мрежата ще се забави до индексиране. Ако имате стар Hub (малко вероятно), тогава всичко ще бъде принуден да се пуска по 10Mbps.

Имах проблем Преди време, когато мрежата не би противоречало бързо от 10Mbps, и той се превърна в £ 3,00 превключвате бе опаковане, и няма да позволи нищо да бягам по-бързо, отколкото 10Mbps. Това е добре си струва проверка.

Проверихте ли каква скорост на мрежов адаптер на компютъра е настроен да - трябва да се 10/100/1000 Авто преговори.

Освен оригиналния въпроси е сериозно объркваща. TBH имам никакъв представа какво искат?

Моята система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Дънната платка:
Asus P5Q Pro
RAM памет:
OCZ 8GB 800Mhz
Графична карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
На борда
Hard Drive (и):
Широки
Оптично устройство (а):
Sony Ал cheapo един.
Дело / PSU:
ANTEC триста
Охлаждане:
Арктика Cooler 7 Pro, 3 случая фенове.
Мрежа / Интернет:
Titan ADSL
Монитор (и):
Dual 19 "LCD
Операционна система (и):
XP SP3
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc