menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Sítě, Modemy & VoIP

Register

Ethernet potřebovat rychleji než 10MBps!

Reply

Thread Nástroje
Old 5. května 2009, 11:36
Dárce Skupina

Hej,

Moje ethernet připojení odkaz rychlost je 10MBps, mrzutost je to připojeno k mé Xbox, a já jen uvědomili, že je to rychlost.

Tak jsem strávil hodiny vlečným prostřednictvím nastavení, konfiguraci, jako DMZ atd.

Když po celou dobu byla skutečně omezena na připojení ..

Jsou rychlejší PCI karty jsou k dispozici?

Nebo mohu chage rychlost jakýmkoliv způsobem? (Všimnul jsem si z rychlé vyhledávání na Amazon, že D-Link "rychlé" ethernet pci byl hodnocené 10/100, to znamená, můžete nastavit mezi 10 a 100?)
Old 5. května 2009, 12:21
Dárce Skupina

Ňouma.

(A ne, neznám odpověď, jen chtěli, aby vám zavolal ňouma lol. Mimochodem, chci vědět taky )
Old 5. května 2009, 12:51
Dárce Skupina

To je obvykle dost rychle, ale můžete vyzvednout Intel Gigabit NIC na docela levné. Nejste si jisti, jak adaptér pro Xbox je, může být maxing to již.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Old 5. května 2009, 13:06
Dárce Skupina

Není, aby slova v ústech Fordy Carbon, ale myslím, že byl dotazem (i), jestliže s 10/100 kartu, můžete si nastavit rychlost 10 až 100 nebo je-li to právě trvá bez ohledu na rychlost připojení se pohybuje mezi 10 a 100. LOL-li, že to není to, co mu bylo dotazem, pak i já. (bez závitu unášet určena Ollie).
Old 5. května 2009, 13:31
Dárce Skupina

Bez obav Bubbu, že to docela přesně, co chci.

Nemyslím, že by mohl být 10MBps max za to, že to zní trochu příliš nízké na to, aby na mě? A to je jediný důvod, proč můžu myslet na lag jsem si hrát a tak podobně CoD4.

I všichni moji kamarádi, které fungují jejich X360 z ethernet na PC zkušenosti stejné lag dělám, a ty se předražený bezdrátový adaptér, není.

Takže jak vidím, že víc než náhoda ..
Old 5. května 2009, 15:01
Dárce Skupina

http://en.wikipedia.org/wiki/10/100_switch

A ne, 1,25 MB / s je docela rychle, a to zejména proto, že v praxi bezdrátové tendenci zasáhnout přibližně stejné otáčky taky. Mohli i vyzvednutí 10/100 levné, vypadá na 360 má jeden, takže by měl být schopen dělat 100Mbps.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "
Old 5. května 2009, 15:05
Dárce Skupina

Díky za odkaz a info Carbon.
Old 6. května 2009, 08:30
Dárce Skupina

Díky Carbon, ale já googled mého mobo a zdá se, že na palubě je 10/100/1000 stejně, tak snad to bude lepší než můj starý PC tak. (I havn't skutečně pokusili Xbox na něm ještě ..)

Díky.
Old 6. května 2009, 10:20
Člen Skupina

Co jste připojeni k? aka je váš přístroj připojen k schopné jízdy na 100Mbps spíše než 10? Věřím, že im právo říká, že adaptér se přepne do nejvyšší možné rychlosti.
Old 6. května 2009, 13:03
Moderátor skupiny

Za prvé 10Mbs je cesta dost spustit Xbox na net. Dalo by se to s pokutou 2Mbps.

Já jsem docela jistý, že Xbox je nejméně 10/100 ve skutečnosti jsem si jist, ze to.

Máte-li přepnout na síti, a tři síťové karty, dvě na 100Mbps a jeden na 10Mbps, 100Mbps dva z nich se bude mluvit na plnou rychlost, ale když mluvím s 10Mbps zařízení, potom bude síť pomalu se procházet. Pokud máte starý rozbočovač (nepravděpodobné), pak bude všechno musel běžet na 10Mbps.

Měl jsem problém chvíli lety, kdy síť by běžet rychleji, než žádné 10Mbps, a obrátil se na 3,00 libry přepnout bylo balení, a neumožňuje nic běžet rychleji než 10Mbps. To je také dobré kontrolovat.

Ptal jste se, co se rychlosti síťových adaptérů v počítači je nastaven - třeba 10/100/1000 Auto Negotiation.

I své původní otázky je vážně matoucí. Tbh Nemám tušení, co se žádá?

Můj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Základní deska:
Asus P5Q Pro
Paměť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
Naprostá
Optická mechanika (s):
Sony al cheapo jedna.
Case / PSU:
Antec tři sta
Chlazení:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 případu fanoušků.
Síť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operační systém (y):
XP SP3
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.