μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP

Register

Ανάγκη Ethernet ταχύτερα από 10Mbps!!

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 5ης Μαΐου 2009, 11:36
Ομάδα Δωρητών

Έι,

My ethernet σύνδεση της ταχύτητας σύνδεσης είναι 10Mbps, ενοχλητικό πράγμα είναι ότι είναι συνδεδεμένη στο Xbox μου, και εγώ μόλις αντιληφθεί είναι ότι η ταχύτητα.

Έτσι έχω ωρών αλιείας με τράτες που δαπανάται μέσω ρυθμίσεων, τη ρύθμιση πράγματα σαν DMZ κλπ.

Όταν όλη την ώρα ήταν πράγματι να περιορίζεται από τη σύνδεση ..

Είναι ταχύτερη διαθέσιμη PCI κάρτες;

Ή μπορώ να chage την ταχύτητα με κάποιο τρόπο; (Παρατήρησα από μια γρήγορη αναζήτηση στο Amazon ότι η D-Link "γρήγορο" βαθμολογήθηκε Ethernet PCI 10/100, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ρυθμίσετε μεταξύ 10 και 100;)
Old 5ης Μαΐου 2009, 12:21
Ομάδα Δωρητών

Σπασίκλας.

(Και δεν, δεν ξέρω την απάντηση, απλά ήθελα να σας καλέσουμε σπασίκλας lol. Εκτός αυτού, θέλω να μάθω εγώ )
Old 5ης Μαΐου 2009, 12:51
Ομάδα Δωρητών

Αυτό είναι συνήθως αρκετό ταχέως, αλλά μπορείτε να διαλέξετε ένα Intel Gigabit NIC για πολύ φθηνή. Δεν είστε σίγουροι για το πώς ο προσαρμογέας για το Xbox είναι, μπορεί να σας maxing που προβλέπονται ήδη.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 620 W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 5ης Μαΐου 2009, 13:06
Ομάδα Δωρητών

Δεν έχει να θέσει σε λέξεις Fordy στόμα του άνθρακα, αλλά πιστεύω ότι αυτό που ζητά (και) αν, με 10/100 κάρτα, μπορείτε να ρυθμίσετε την ταχύτητα από 10 έως 100 ή αν απλώς λαμβάνει οποιαδήποτε ταχύτητα σύνδεσής σας είναι μεταξύ 10 και 100. LOL Αν αυτό δεν είναι αυτό που ζητούσε, τότε είμαι. (δεν υπάρχει πειρατεία νήμα προορίζεται Ollie).
Old 5ης Μαΐου 2009, 13:31
Ομάδα Δωρητών

Μην ανησυχείτε Bubba, αυτό ακριβώς το πράγμα κάπως πρέπει να κάνουμε.

Δεν νομίζω 10Mbps θα μπορούσε να είναι το μέγιστο για το ότι ακούγεται κάπως υπερβολικά χαμηλές για να μου; Και είναι ο μόνος λόγος που μπορώ να σκεφτώ για να πάρω την υστέρηση που παίζουν πράγματα όπως COD4.

Επίσης, όλες μου τις εκτιμήσεις που εκτελούνται από τους X360 ethernet για το PC έχουν την ίδια τύχη υστέρηση να κάνω, και αυτές με τη υπερτιμημένους ασύρματου προσαρμογέα, δεν το κάνουν.

Έτσι με τον τρόπο που βλέπω εγώ, περισσότερο από ό, τι σύμπτωση ..
Old 5ης Μαΐου 2009, 15:01
Ομάδα Δωρητών

http://en.wikipedia.org/wiki/10/100_switch

Και οχι, 1.25mb / s είναι πολύ γρήγορος, ειδικά επειδή στην πράξη ασύρματη τείνει να χτυπήσει περίπου την ίδια ταχύτητα και εγώ. Μπορούσαμε επίσης να παραλάβετε μια 10/100 για φθηνή, μοιάζει με το 360 έχει ένα τόσο θα πρέπει να είναι σε θέση να κάνουμε 100Mbps.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Old 5ης Μαΐου 2009, 15:05
Ομάδα Δωρητών

Ευχαριστώ για τη σύνδεση και τις πληροφορίες του άνθρακα.
Old 6ης Μαΐου 2009, 08:30
Ομάδα Δωρητών

Χάρη του άνθρακα, αλλά εγώ googled μου mobo και φαίνεται ότι η επί του σκάφους είναι μια 10/100/1000 έτσι, και ίσως θα είναι καλύτερο από το παλιό μου υπολογιστή ούτως ή άλλως. (I havn't πραγματικά προσπάθησε για το Xbox ακόμα ..)

Ευχαριστώ.
Old 6ης Μαΐου 2009, 10:20
Μέλος Ομάδα

τι να συνδεθεί; γνωστός και ως η συσκευή σας είναι συνδεδεμένη με μπορούν να κινούνται σε 100Mbps και όχι 10; Πιστεύω im δίκιο όταν λέει ότι ο προσαρμογέας διακόπτες για την υψηλότερη δυνατή ταχύτητα.
Old 6ης Μαΐου 2009, 13:03
Συντονιστής Ομάδας

Πρώτη εκτός 10Mbs τρόπο είναι αρκετή για τη λειτουργία του Xbox στο δίκτυο. Θα μπορούσατε να το κάνετε καλά με 2Mbps.

Είμαι αρκετά σίγουρος ότι το Xbox ήταν τουλάχιστον 10/100 στην πραγματικότητα είμαι σίγουρος για αυτό.

Αν έχετε μια switch με το δίκτυο, καθώς και τρεις κάρτες δικτύου, δύο κατά και μία 100Mbps σε 10Mbps, 100Mbps αυτά τα δύο θα μιλήσει σε πλήρη ταχύτητα, αλλά όταν μιλάμε για τα 10Mbps συσκευή, τότε το δίκτυο θα επιβραδύνει σε ανιχνεύσουμε. Εάν έχετε μια γέρος κόμβο (απίθανο) τότε όλα θα είναι αναγκασμένοι να τρέχουν στα 10Mbps.

Είχα ένα πρόβλημα πριν από λίγο καιρό, όπου το δίκτυο δεν θα τρέχει γρηγορότερα από 10Mbps, και έγινε κατά τη μετάβαση ήταν £ 3.00 μέχρι τη συσκευασία, και δεν θα επέτρεπε κάτι να τρέχει γρηγορότερα από 10Mbps. Αυτό είναι που αξίζει τον έλεγχο.

Κοιτάξατε ποια ταχύτητα της προσαρμογέα δικτύου στον υπολογιστή που να είναι - θα πρέπει να 10/100/1000 Auto Διαπραγμάτευση.

Επίσης, το αρχικό σας ερωτήματα είναι σοβαρά σύγχυση. TBH Δεν έχω ιδέα τι ζητάτε;

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.